Ako casto vam vyhovuje milovanie v dlhodobom zvazku?

Príspevok v téme: Ako casto vam vyhovuje milovanie v dlhodobom zvazku?
dalsi

Aku mate sexualnu potrebu /ze vam staci/ v manzelstve, ci dlhodobom partnerskom zvazku - co sa tyka milovania, sexu ? Preskocme teraz take frekventovanejsie obdobie, ked sa dvaja poznaju kratko /vtedy to byva intenzivne/ a pozrime sa na to s odstupom 1,2,3,5-10,15-20, ci viac rokov ?

Mame so zenou diametralne rozdielne sexulane potreby a snazim sa dojst na to, kto z nas to prehana. Tak ma zaujima, ake je to bezne inde... a ci vam to tak vyhovuje, pripadne ako to riesite. Ci uz na toho druheho nemate chut, alebo chut mate, ci vam chut este rastie, atd.

Prosim nech nepisu ludia, so vztahmi pod 1 rok, alebo vztahmi na dialku, ani specificke manzelstva-zvazky, kde partner chodi prec na tyzdnovky, byva dlho z domu.

Slobodna

No :) moja skusenost je taka, ze ano, kazdy chlap chce zenu ako ja, len mnohi to na tu vernost len hraju, aby dostali, co chcu, no to som sa naucila prekuknut. Dalsi su zadani, alebo zenati. No a dalsia kategoria su pacienti, zakomplexovani, ktori by chceli, ale nemaju na to.
Cestni, slobodni a kompatibilni partneri su tiez vzacnost.
Ja v podstate nehladam, neda sa povedat, ze som rezignovala, neriesim to.

dalsi

Slobodna Dnes 15:24 - ked to zhrniem a parafrazujem /trochu budem prehanat/, tak v podstate navrhujes, ze ked jednemu z partnerov klesne libido, ma sa na neho ten druhy vykaslat a opustit ho ?

zvedavy987

Slobodna

Ja ani nejak radu nehladam, skor pozeram ine prispevky a snazim sa nimi inspirovat, ci v nich je aj iny pohlad alebo nazor, nad ktorym som nerozmyslal a ci sa snim stotoznim alebo pridem na nieco nove dalsie.

A ty ako riesis svoj paradox pri hladani partnera? Tie protichodne pohnutky. Alebo si rezignovala alebo ta to povzbudzuje, ze vies co chces a tesis sa, ze to raz najdes?

Slobodna

Pozri, ja som zena a mam tiez dost velke libido. Ani opacna situacia nie je idealna.
Jednoducho asi treba hladat kompatibilneho partnera, IBAŽE Libido u zien, aj u muzov sa pocas zivota meni. Takze ani ked si najdes vhodnu partnerku nemusi to byt vyhra na cely zivot.
U mna su tiez priznacne dva paradoxy, velke libido a vernost (moralne zasady). U vacsiny muzov je totiz pritomny skor jeden z nich a vernost to nebyva.
Takze v konecnom dosledku vam poradit neviem :D
Dieta... deti su stastne, ked su stastni rodicia a ked sa rodicia miluju, nie iba dusevne, ale aj fyzicky. Dieta to citi, ak tomu tak nie je. Rodic ma pocit, ze sa pre dieta obetuje, no to dieta mu to raz bude vycitat, ze preco neodisiel a nebol stastny, ono by bolo stastnejsie tiez. Mozes odporovat, no viem o com pisem.

zvedavy987

Slobodna

Ono to moze byt slovickarenie co je to vacsie/velke/velmi velke libido.

Ako potom tvoj nazor plati na mna, ze i ked som sam a hladam niekoho, tak sa radsej vyhnem neperspektivnemu vztahu pripadne kamaratstvu s vyhodami?
Ved clovek ma i nejaku tu moralku. Chce mat kludny spanok bez vycitok svadomia. Sice mi moja situacia nevyhovuje, ale ist voci vlastnym moralnym zasadam by bolo pre mna nepredatavitelne na ukor sexualnej tuzby.
Ako Dalsi pise, mozne je sa korektne rozist (co som aj spravil). Len on to nemoze kvoli dietatu, to by som aj ja uprednoatnil dieta pred sebou. Sice by ma to trapilo, ale dieta je dieta.

dalsi

slobodna - mne to zena defakto sama navrhovala, aby som mal bokovku. Ale som to odmietol. Tak nemam potrebu to riesit mimo.

To co popisujes neni jedine riesenie. Chlap nemusi podvadzat. Moze korektne vztah ukoncit a mat vztah novy. Bez podvadzania.

Podobne reci som uz v zivote pocul, napr. na vojenskej sluzbe. Ze starsi mazaci buzerovali mladsich a ze ked budem starsi, budem tiez buzerovat mladsich. No a nebuzeroval som... Ako som povedal, tak som sa aj zachoval.

Drzim sa hlavnej zasady. Nerobim druhemu nic, co by sa nepacilo, keby robil druhy mne.

dalsi

Slobodna
Dnes 11:35

mat velke libido a byt verny su uplne 2 rozdielne zalezitosti, ktore sa nevylucuju. Sam mam velke libido a zene som verny.

Slobodna

Tuto dalsieho si rozhodne neber za priklad, vzor, ani sa s nim nestotoznuj. On je velmi specialny pripad. Nic v zlom. Inak, viete o tom chlapci, ze muzi s velmi velkym libidom nie su schopny mat normalny, harmonicky vztah ? Cim skor si to uvedomite, tym lepsie a nebudete svoje partnerky trapit neverami.