Moc lubim svojho partnera, ale nedokázala som si to uvedomiť. Stále som chodila s babami po disco a popíjali sme, on spal vtedy doma a aj keď mu to vadilo, tak som to ignorovala, on neznáša alkohol. Ešte aj fajčím a 3 roky som to nedokázala,len som slubovala a nikdy nespravila. Posledné 2 mesciace začal on chodiť von a bolo to viac o hádkach ako o láske. Vracal mi to čo som robila ja,povedal mi, že nech ležím teraz ja doma a cítim ja aké to je keď ma bude mať on v piči.. A teraz sa so mnou rozišiel, že úž necíti to čo cítil, strávili sme spolu 5 rokov a ja som si teraz uvedomila ako ho milujem, už ani nefajčím. Pred 3 mesiacmi sme sa snažili ešte o dieťa a teraz mi tvrdí, že ja som ho nemilovala, nič som pre neho nerobila a teraz sa z toho spamatal aky bol naivný. Priznal sa, že si píše s nejakou babou. Je úplne chladný, chcem umrieť bez neho, ale on mi tvrdí že je neskoro. čo mám teraz spraviť. radte, mám mu ešte písať ako ho veľmi milujem a čo pre mňa znamená??Alebo nechať ho tak?? Poradte muži,ženy, dá sa prestať milovať. On mi tvrdí, že 301 šancu mi už nedá a ja to nechcem prijať:-((((((((a moje chovanie zapríčinilo, že jeho citi ochladli.
Dá sa prestať milovať?
ak priznal, ze si pise s inou babou, tak podla mna u nej (aspon teraz zo zaciatku) nasiel to, co si mu ty nedokazala dat, podla toho, co pises, si sa mu nesnazila predtym velmi vyhoviet, robila si si uplne co si chcela, bez kompromisov.. chce to vsetko cas, urcite mu davaj najavo, ze si nevies bez neho predstavit svoj zivot a len cas ukaze ako sa to vyvinie, sanca tu je vzdy, ze sa to vrati do starych kolaji, mozno aj vylepsenych, drzim palce..
No správala si sa k nemu hnusne. Prepáč, ale nemožeš sa čudovať, že ti to chcel vrátiť. No myslím, že ťa ešte lúbi a skúša či budeš bojovať. Mala by si to skúsiť a dať mu najavo lásku, rob preto niečo. Držím palce
Ahoj Pauli. Myslím, že sa potrebuješ utíšiť. Tie všetky ďalšie veci sa dajú riešiť, ale kým budeš premýšľať takto unáhlene...