Moc lubim svojho partnera, ale nedokázala som si to uvedomiť. Stále som chodila s babami po disco a popíjali sme, on spal vtedy doma a aj keď mu to vadilo, tak som to ignorovala, on neznáša alkohol. Ešte aj fajčím a 3 roky som to nedokázala,len som slubovala a nikdy nespravila. Posledné 2 mesciace začal on chodiť von a bolo to viac o hádkach ako o láske. Vracal mi to čo som robila ja,povedal mi, že nech ležím teraz ja doma a cítim ja aké to je keď ma bude mať on v piči.. A teraz sa so mnou rozišiel, že úž necíti to čo cítil, strávili sme spolu 5 rokov a ja som si teraz uvedomila ako ho milujem, už ani nefajčím. Pred 3 mesiacmi sme sa snažili ešte o dieťa a teraz mi tvrdí, že ja som ho nemilovala, nič som pre neho nerobila a teraz sa z toho spamatal aky bol naivný. Priznal sa, že si píše s nejakou babou. Je úplne chladný, chcem umrieť bez neho, ale on mi tvrdí že je neskoro. čo mám teraz spraviť. radte, mám mu ešte písať ako ho veľmi milujem a čo pre mňa znamená??Alebo nechať ho tak?? Poradte muži,ženy, dá sa prestať milovať. On mi tvrdí, že 301 šancu mi už nedá a ja to nechcem prijať:-((((((((a moje chovanie zapríčinilo, že jeho citi ochladli.
Dá sa prestať milovať?
Ahojte všetci písala som tu dosť dávno. No poviem Vám pokračovanie nášho príbehu, myslím, že ten môj ex je divný a dakujem bohu že sa toto stalo. Po rozchode som sa dopočula čo včetko povystrájal on a to, že ja som sa flákala a tak to boli iba výhovorky, Jednoducho ma nechal, lebo som bola tučná v zime, tak si našiel inú. Minulý mesiac mi napísla, aký je on zamilovaný a že s ňou bol na dovolenke. a nič v živote mu nechýba, na čo mi vypisuje také veci. popri tom, že keby som bola normálna tak to všetko nemuselo dopadnúť takto a také hlúposti.Písal mi to ako keby ma to malo zaújímať. a minulý týždeň priniesol mojej kamke igelitku s vecami, že má dobrú frajerku a ona mu upratovala skriňu a našla tam nejaké moje veci, popri 2 starým tričkám, kt urč. nepotrebujem mi tam pribalil jedno aj jej. asi ma chce provokovať.Načo mi po 5 mesiacoch nosí staré tričká, veď ich mohol hodiť do koša a veď som nič nepítala. Ja som si myslela, že rozchodom všetko skončí, ale on stále upútava na seba a neviem na čo. Dokonca na disco nedokázal vedľa mňa stáť.
Ahojte vsetci. Prave som na malorke na dovolenke s kamaratkou. Vsetkym tu odporucam nezacinat si vazny vztah v 17 rokoch. Ten nas nedopadol dobre a zbytocne sme sa trapili. Tak ako ja som nedokazala vymazat tie jeho slova ze nie som jeho zena aby mi vsetko hovoril a ked chodil cez let s kamaratmi na disco a na otazky kde je odpovedal,ze to je tajne tak on nedokazal prekusnut moje chyby.Kazde leto sa so mnou rozchadzal a v auguste vracal. teraz chcem byt slobodna a neprosit sa niekomu aby bol so mnou. ked budeme chciet tak budeme spolu ak nie tak nie. Ten moj sa pekne ukazal. viem aspon o 5 zenach s ktorymi chodil po vonku a ja som mu vzdy povedala s kym a kam idem a mohol ist so mnou. A ja som jak truba verila ze si blokuje mt a boly fazi ze aj vypinal koli tomu ze ma provokuje a urc ma nepodvedie.
Akoze to je naozaj trochu moc.Skutocne prepac Pauli 23,ale ja byt na mieste tvojho priatela,tak ta poslem do prdele uz davno.Neviem ze nechal so sebou zametat tak dlho,prajem mu vela stastia s novou partnerkou,a dufam ze ta nova nebude chodit chlastat ako ozran,atd...Ty si zila tak,ako keby si bola bez partnera,nemozes vediet ako sa on doma trapil,ked si bola prec,a este k tomu ako ozran,prepac,taka je pravda,teraz si to pretrp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boli sme dvaja zamilovaný ľudia, ktorý vnímali toho druhého akým v skutočnosti nie je. On by mi nikdy nepovedal v piatok večer podme na pizzu a milujme sa pri šampanskom a podme sa spolu kúpať, veď je pekný deň aj mu bolo dať veľa aby sme išli na pol do podnájmu. Tak ako on si myslel, že ja som kludná nič k životu nepotrebujúca žena. Som lev a oheň, kt. vie popáliť, ale aj ohrievať. Podotýkam, že som chodila von asi 5 krát a vedel kde som a s kým a to je už teraz jedno on už vtedy chodil za druhou... Zrazu som sa nedotkla alkoholu, spím doma, schudla som a nechodím na disco... Asi sme obaja riešili problémy po svojom on našiel inú a ja som mala kamarátky
:-))
:))
Daniela191, lepsie si to napisat nemohla...
Zaujimava tema... :-)))))))))
Lidi, piste prihody, nech citam.
Pauli23,si to doondiala, a druhu sancu ti na 100%. Ani ja by som nedal keby sa mi nieco take stalo...
no ja sa len cudujem, ze ako dlho to vydrzal.
Je to všetko zvláštne. Začínam mať pocit, že som sa s partnerom nikdy nepochopila. po 2 rokoch som sa s ním rozišla a vtedy sa prišiel po 3 mesiacoch prosiť aký on je arogantný a všetko si uvedomil čo mi on robil a ja aj po veľkom prosení som nasadla do auta vtedy som mu vysvetlovala, že už si žijem svoj život a tak. on ma nepočúval sluboval ako pôjdeme na lyžovačku a tak... On si chce žiť svoj život a žena má len sedieť doma ja som ho vidávla iba v noci a prosila sa o bežné veci. to nebol vzťah ja som nebola šťastná preto som unikala von s kamarátkami. nábytok išiel kupovať s kamarátmi ani sa ma neopítal na nič.kto by vydržal takého sebca keď mi stále hovoril bez bab bez bab. A ja som mala sedieť doma v izbe.. Nech si nájde staršiu. On chcel aby som korčulovala a tak, ale so sebou ma nechcel nikdy zobrať. Už som rada, že je to za mnou. Nedása všetko opísať. Samej mi všetko dochádza postupne. Najprv som sa prosila, že všetko zmením, lebo to boly prvé emócie. Mám pocit, že zažijem ešte tú skutočnú lásku keď mi nikto nebude hovoriť po 4 rokoch, že som s ním pre peniaze a bude vnímať aj tú moju bolesť. samozrejme aj ja tú jeho. AJ teraz sa mám lepšie v práci a aj keby bol pri mne tak by to neoslávil po prípade ani nepočúval a tak zatial mám pri sebe kamarátki, kt. sa budú so mnou tešiť a vnímať ma.Veď pred 1 a pol rokom mi povedal, že to je môj problém, že nemám kamarátky a nemám ísť s kým von... Láska ako odišla tak aj znovu príde. A ja ďakujem všetkým kt. mi napíslai čo svoje životné príbehy alebo rady. ďakujem možno ešte raz napíšem