Máte niekto skúsenosti s biorezonaciou? Aký názor na ňu a jej účinky máte?
Biorezonacia
aj tu záleží od človeka a prístroja...
ja mam s nou dobre skusenosti, nie je to vseliek, nedokaze to vsetko, ako niekedy tvrdia zástancovia
ale vie v niektorých pripadoch naozaj ucinne pomoct.
stale sa vymysla nieco nove. zapper, biorezonancia, bio-trio, scenar, proste je toho tolko, ze sa cloveku z toho toci hlava. hlavne ze su ludia stale viac a viac chory a keby toto pomahalo, uz by tym liecili na kazdom rohu, bolo by to v kazdej domacnosti a ludia by boli zravy. ale je to skor naopak. lenze - kto je chory, chyti sa aj slamky. a potom sa cuduje, ze ho neudrzala na hladine, ale sa utopil. ludia su ochotny verit hocijakej volovine, preto sa toho tolko vyraba.
mam osobnu skusenost..cela rodina tam chodime, ludia si tam vymienaju klucky, malym babatkam sa polepsuje..
aj ja som bola skepticka a niekedy si tam pripadam ako debil u sarlatana..povedala mi vsetky diagnozy, kt. ma trapili, bez toho aby som jej nieco povedala..pozerala som s otvorenymi ustami..vyliecila mi slnecnu aj potravinovu alergiu..zbavila ma kandidy..a ked budem mat problem, radsej si zaplatim terapiu ako by som mala svoje telo nicit antibiotikami
tazko sa tomu veri, treba vyskusat..
trojklanny N, no presne preto, lebo by som chcela čítať aj nejaké komentáre, kto ju absolvoval a či mu pomohla. A lieky určite nie sú zdravé,ale pomáhajú liečiť nás.
Keď si taký skeptik,tak prečo zakladaš takúto tému,istejšie by bolo sa spýtať:,, sú antibiotiká a všetka chémia z liekov zdravé?"
Tiež mám na to taký skeptický názor, len so sa chcela v tom utvrdiť.
Na stránke biorezonancie píšu:
Každá choroba je vyvolaná poruchou informácie na medzibunkovej úrovni (bioinformácia), čo vyvolá zmenu bioinformačných frekvencií.
Z toho hneď vidíš, že je to podvod. Mám technické vzdelanie a žiadna bioinformačná frekvencia neexistuje, ani si neviem predstaviť, čo by to tak mohlo byť.