caute...Prosim vas napiste sem nejake druhy liekov o ktorych viete ze vam pomahaju na spanok.Ja mam napriklad Problem ze mi je stale blbo,som nervozny a boli ma hlava a akonahle si dam liek SAnval TAK DO 5 MIN VSETKO odide a je mi celkom fajn.Len problem je ten ze to je na spanok a nie na ukludnenie.Xanax,neurol a podobne veci mí nerobia dobre to uz nebudem jest.A ano liecim sa u psychyatricky a ona mi nemoze predpisat sanval aj na den aj noc.takze by som rad od vas pocul ci nemate nejake skusenosti z liekmy bez predpisu na spanok a napisali sem moc by ste mi pomohly..Zeriem tolko liekov a efekt skoro ziadny jedine co zabere je sanval...chcel by som najst liek nemu podobny...tak prosim napiste vase skusenosti z tymto druhom lieku
Lieky na spanok a ukludnenie bez predpisu
No ja ho uz jem asi 2 roky a bez neho nezaspim...a odkial mas tolko sanvalu ???
sanval radšej neber ja som začal minulý mesiac s stále ho zerem . aj 2-3 tabletky denne zjem pretože na mňa pôsobí qko droga.!!!!!!
skus frontin, ten je na ukludnenie a cloovek je po nom unaveny a ospaly tak mozno ti zaberie
Ľubovník bodkovaný. :) Mňa dokonca vyhrabal aj z depresie...Sám som si ho nazbieral a pil čaj z čerstvo nazbieraného...ale pozor! Ak užívaš SSRI antidepresíva tak sa môžu navzájom ovplyvňovať. Voľnopredajné je skoro všetko na rastlinnej báze...Možno Persen skús, Guajacuran ten trochu uspáva...Novo-passit..ale ten ma v sebe alkohol a ku antidepresivám nie príliš vhodný...melatonín, hypnox...meditácia.. :) skúšaj
Ahoj, pozrel som nejaké lieky na internete, ktoré sú voľne predajné.
Benosen Balance - Rastlinný liek s mierne relaxujúcimi účinkami, minimalizujúci stres, podporujúci spánok a zlepšujúci poruchy trávenia.
Tento liek je určený na liečbu dočasného stresu ako denné sedatívum, v prípade duševného napätia, nepokoja, podráždenia a dočasných ťažkostí so zaspávaním v dôsledku nervozity.
Sédatif PC - Úzkostné stavy, precitlivenosť, podráždenosť a poruchy spánku.
Tieto som našiel, skús, možno pomôže.