ahojte pisem sem pretoze sa citim hrozne... akurat dnes ked som sa dozvedela ze cakam dietatko nacapala som priatela v sexzoznamke... ked videl ze prichadzam domov tak to hned nervozny vypol neskor som isla pozriet historiu na pc pretoze sa mi to nezdalo a nasla som to tam.. som strasne nestastna hrozne sa ma to dotklo a nedokazem sa vobec tesit... ani neviem ako teraz dalej strasne sa ma to dotklo..
Priatel chodi na sexzoznamky
Porozprávaj sa s ním čím skôr, kým Ťa to bolí ešte veľmi. Jednak aby jasne videl a pochopil, čo to pre Teba znamená a jednak aby si to komunikovala a neukladala v sebe.
Nedôveruje ti, to je celé
nepanikar ...porozpravaj sa s nim o vasom milostnom vztahu uprimne..vo vztahu sa musi komunikovat a o vsetkom bavit otvorene komu co chyba iba tak sa dokazete jeden druhemu prisposobit a dat si to co potrebujete........
Určite sa ho na to opýtaj, zrejme mu nestačíš
Hm, moja manželka nie, že tam chodila ale dokonca potajme....
tak už je bývalá manželka...
Niečo vo vašom vzťahu nie je dobré, inak by tam nechodil. Len treba prísť nato, že čo. Ak potrebuje sex tak skúste orál ak si tehotná...
Ale kto vie, možno je tam len preto, lebo si tam s niekým píše a popritom masturbuje.
Aha...sorry, teraz čítam, že len dnes si sa to dozvedela...
tak to bude ten horší prípad ale nemôžem vedieť. Osobná skúsenosť mi vraví, že je to koniec vzťahu a nedoriešené problémy či nedostatočná komunikácia a intimita.
kto vie...spýtaj sa ho