Ahojte všetci, budem stručný a priamy. Chcem sa spýtať, či sa tu niekto naozaj reálne venuje čiernej mágii a vedel by mi s niečim pomôcť. Potreboval by som niekoho, kto sa venuje tej najčiernejšej mágii z hĺbky duše.
Čierna mágia
to urcite najdes, nie je to nic tazke.
Dobre ďakujem, pomoc nájdem inde :)
Mam v rodine taky pripad. Isty pribuzny preklinal inu pribuznu tak, ze v case ked ju preklinal ona citila tazobu na prsiach a nemohla sa nadychnut. Asi za 3 roky dostal ten pribuzny rakovinu pluc a bol sa s tou pribuznou pomerit....
fakt sa na to vykasli a skus to energiu premenit na nieco pre teba pozitivne.
jeden moj znamy sa chcel pomstit jednej babe a dal sa kvoli tomu na ciernu magiu. Po case chcel zabit ineho cloveka v tranze, resp. ako "namesacny" V poslednej chvili to zachranili jeho kamosi, potom zohnali exorcistu. Toto som opisala par vetai, ale problem bol daleko vaznejsi, to by bolo pisania na 2 strany, co sa tam vsetko udialo okolo toho.
RUKY PREC !
Ahoj Dvojpes, je niečo čo by ťa presvedčilo??? na vlastné riziko...
ja by som ti pomoct vedel, ale neurobim to a poradim ti len jedno:
nerob to, nepomoze ti to, skor si uskodis.
je to pasca.
Niekto mi dosť ublížil, vážne a radšej nech sa mi to vráti s vedomím že to zasiahlo aj jeho. Takže ak niekto vie, dajte mi tu na seba mail, ozvem sa na betón :)
ani tá biela mágia nie je bezpečná, možno sebe urobíš dobre, a nevedomky nejakej druhej osobe zle, hranice medzi čiernou a bielou mágiou sa prelínajú, určite by som nešla ani do jednej z nich!
Riaď sa pravidlom: Kto do teba kameňom, ty doňho chlebom. A nesužuj a nekumuluj v sebe nenávisť, závisť a zlobu, a uvidíš všetko sa na dobré obráti, netreba k tomu žiadna mágia :-)
Sú veci a činnosti, kt. nikdy v živote nedokážem urobiť a vykonávať a ĽUDIA, kt. to dokážu majú môj obdiv a úctu. Potom sú tu veci, kt. by som mohla robiť, či sa ich naučiť, ale nechcem, takýmto OSOBÁM sa na míle vyhybám, ignorujem ich,...A čierna mágia patrí do tej druhej skupiny. Nepokúšaj, chlapče, osud, všetko sa Tebe, Tvojim potomkom,... vráti s oveľa väčšou razanciou. Ak Ti niekto spravil niečo zlé, nevracaj mu rovnakú mincu, oveľa viac pre seba a neho spravíš, ak už musíš, BIELOU MÁGIOU. Tak Ti prajem, aby si sa rozhodol múdro.