prosim poradte, mozem byt tehotna?chalan mal kondom, nevosiel celkom do mna, vystriekal sa vsak do neho, neroztrhol sa, stalo sa to 2 krat,o 4 dni na to som dostala kramy,boli normale celych 7 dni, moze byt moznost ze som tehotna?
Ludia prosim poradte mi!
Bla- dik :) A ano presne tak uz je to vsetko vonku /uff :)/ a uz je vse ok :D To ja sa obcas potrebujem tak "vyburit" :D heh
to je o tom, ze zodpovedna holka asi nikdy si sex nemoze vychutnat, asopn podla mna, lebo ziadna atk neni na 100%. Chalan ma z toho pozitok, ale dievca obavu "z kocika". Ja sa ti nedivim. Ale nie, nemozes byt, klud.
Summer ale inak mas celkom fajn prispevky co som tak zbezne videl...takze sa nahromadilo a islo von a zas je vsetko ok :-)))))))))
Bla- ja taku temu vzdy zatvorim ale teraz mi uz nedalo nevyjadrit sa :D
Dako sa to vo mne nahromadilo :)
Ale mas pravdu je to forum a nech sa pyta kto chce co chce :)
Keby mala 12 tak ju sfuknes ze co to robi...ked ma 18 sfuknes ze je uz stara...kazdy sme nejaky a je to forum o zdravi, kto vie poradi.
Ved ked vidis taku temu tak ju zatvor. Nic v zlom, len sa treba trochu vzit do situacie tej slecny. Aj ked uznavam, mala by to uz davno vsetko vediet...
bla- vies ked si precitas 150 takych otazok ako je tato tak uz nebudes mat porozumenie ani ty...
A hlavne ked ma baba 18 a pride s takou otazkou tak nechapem... keby mala 12 tak by mi to prislo normalne...
summer: trochu porozumenia by si mohla mat, ide o pomoc a vysvetlenie....
mam 18
A ak mas 12 ci 14 tak nemas co mat sex! Ak mas viac tak mas sproste otazky!