Ludia prosim poradte mi!

Summer_

Bla- dik :) A ano presne tak uz je to vsetko vonku /uff :)/ a uz je vse ok :D To ja sa obcas potrebujem tak "vyburit" :D heh

kaja1

to je o tom, ze zodpovedna holka asi nikdy si sex nemoze vychutnat, asopn podla mna, lebo ziadna atk neni na 100%. Chalan ma z toho pozitok, ale dievca obavu "z kocika". Ja sa ti nedivim. Ale nie, nemozes byt, klud.

bla

Summer ale inak mas celkom fajn prispevky co som tak zbezne videl...takze sa nahromadilo a islo von a zas je vsetko ok :-)))))))))

Summer_

Bla- ja taku temu vzdy zatvorim ale teraz mi uz nedalo nevyjadrit sa :D
Dako sa to vo mne nahromadilo :)
Ale mas pravdu je to forum a nech sa pyta kto chce co chce :)

bla

Keby mala 12 tak ju sfuknes ze co to robi...ked ma 18 sfuknes ze je uz stara...kazdy sme nejaky a je to forum o zdravi, kto vie poradi.
Ved ked vidis taku temu tak ju zatvor. Nic v zlom, len sa treba trochu vzit do situacie tej slecny. Aj ked uznavam, mala by to uz davno vsetko vediet...

Summer_

bla- vies ked si precitas 150 takych otazok ako je tato tak uz nebudes mat porozumenie ani ty...
A hlavne ked ma baba 18 a pride s takou otazkou tak nechapem... keby mala 12 tak by mi to prislo normalne...

qiu

dobrý
checala by som sa opýtať či, za akých okolností a ako často má gynekolog posielať na testy? napr. pečenove...
dakujem