Ahojte, nemáte niekto skusenost stým, kolko penazí potrebujem cca na otvorenie mensieho butiku s oblečením, a či je pravda, že prvy prispevok od uradu na podnikanie dostavam hned, a dalsi az po roku!? Dakujem
Podnikanie a peniaze
Pekný deň Vám prajem. Ak si chcete zabezpečiť lepší dôchodok a myslíte aj na Vaše deti - dedenie po Vás môžete pomocou Swiss clubu. Bližšie si pozríte na stránke: swissmember.net.
Pekný deň Vám prajem. Ak si chcete zabezpečiť lepší dôchodok a myslíte aj na Vaše deti - dedenie po Vás môžete pomocou Swiss clubu. Bližšie si pozríte na stránke: swissmember.net.
Od 5 do 10 000 eur bez nákladov na tovar.
Dakujem pekne za rady, ale naozaj mi chýba číslo
Dobrý deň, ked som ja startovala podnikanie radsej som sa nechala viest, pretoze to prve podnikanie dopadlo katastrofalne. Kedze mam tri deti HPP nehrozi ale teraz je to super, lebo viem co vsetko mozem a poznam vsetky moznosti. Skuste sa bezplatne kontaktovat na bonfire, teda aspon mne tam mohhli a mojej sestre pomohli otvorit centrum pre deti a to si myslela ake to je narocne ale dalo sa to hravo
za prispevok nekúpiš ani registračnú pokladnicu.Pozri si kolko stojí zariadenie predajne, ktoré by si chcela mat, regále, skrinky, dekorácie, vlastný tovar,kabínka,potom kolko by si platila mesačne za nájom priestorov/cca od 500 eur/plat predavačky+ svoje odvody.A máš to suma sumárom,od oka sa to nedá povedat.