Delete 2-Aj ja prežívam niečo také,ako ty.Ani mne sa nedarí nájsť si spriaznenú dušu.Aj mna opustili priatelia,pritom som im vždy pomohla,a pýtam sa kde sú teraz oni,ked sa im darí tak tu už nie su.Ale.Boli to vlastne priatelia?
Ked myslím na smrť,tak sa bojím,že by mi to nevyšlo a ja by som sa zobudila...
Nedarí sa mi nájsť si ani len zamestnanie,preto som sa rozhodla spraviť si 2 maturitu.tam ma 1profesorka väčšinou ponižovala,sama vytvárala zbytočné konflikty,dokonca mi povedala-Môžete byť rada,že ste tu,(a dodala)keby som chcela už by ste tu nebola.(hovorila to s odporom a nenávisťou).A ja sa pýtam-všetci žiaci na tej škole si zaslúžia tam byť,len ja nie?z akého dôvodu?lebo ja som nejak iná,ako ostatný?nakoniec sa ukázalo ako je voči mne zaujatá.Hodnotenie-od88%do75%-chválitebný.Mala som 75,9%,namiesto 2 mi dala 3,ešte to aj tak povedala-je to dvojka,ale ja Vám dávam trojku.A len sa škodoradostne pozerala,ako na to reagujem...(ostane predmety 1 a 2.)
Toto je len jedno z mnoha nespravodlivosti,ktorými musím prejsť,lebo
Vždy sa nájdu ľudia,ktorý Vás zneistia,ľudia ktorí Vás ponížia,ľudia ktorí Vám budú brániť napredovať...TAK KTO JE VLASTNE TEN ZLÝ?
Vyhladala som aj pomoc psychiatričky,ale došla som na to že ona mi nedá spriaznenú dušu, priatelov ani zamestnanie...Teraz si hladám psychologičku...
Prepáčte všetci,že toľko píšem,ale ľudia so zranenímy dušami budú radi,aspoň ja som rada,že nie som sama s podobnými pocitmi.
Delete 2 mne občas pomôžu tieto vety a tato skladba:
Ponížení a bezmoc-
„O nečem, co tak často cítí tolik lidí-a o pocitu, že existuje spouta lidí kterí vám sice fakticky v ničem nebrání,ale zato ve vás vyvolávají nejistotu, takže si zábrany vytváríte sami.“
Človeku, ktorý chce spáchať samovraždu, chýba láska. Nič ho na Zemi už nedrží, nemá dôvod tu zostať - chýba mu totiž v živote to jedine cenné - LÁSKA. Avšak, keď sa tak deje, je to ale aj jeho vlastná chyba, čo samovrah väčšinou nie je schopný vidieť. Myslí si, že na vine sú tí druhí, od ktorých sa mu lásky nedostáva. Samozrejme, pre ich nevšímavosť a sebeckosť je to tak, no samovrah by mal vedieť, že iba v dávaní sa môže prijímať. Až keď sami lásku dávame, potom ju dostávame. Mnohokrát sa tiež stáva, že človek vyžaduje lásku iba od konkrétnej osoby, ktorá vôbec nemusí jeho vzťah opätovať a pre tieto "klapky na očiach" jednostranného nasmerovania samovrah prehliada lásku iných. Častokrát by dokonca zistil, že osoba, na ktorú sa upol, je úplne iná, ako si myslel, a celé to trápenie bolo založené iba na jeho predstavách.
www.youtube.com