Dlhodobá bolesť v hrdle

Príspevok v téme: Dlhodobá bolesť v hrdle
Simm_245

Dobrý deň. V januári som bola na lyžiarskom výcviku a celých 5 dní ma bolelo v hrdle a mala som nádchu. Tlmila som to strepfenom a paralenom. Po lyžiarskom som s mojím stále bolavím krkom išla na pohotovosť a tam mi dali len nejaké kvapky do nosa a povedali že to nič nie je. No z času na čas ma opakovane škrabe v krku. Väčšinou to trvá vyše mesiaca a potom to nachvílu ustúpi ale vráti sa to. Mam v krku take biele alebo cervene pluzgiere. Ale pri preglgani ma to stipe len ked na to myslim. Prosím vás poraďte mi čo mám robiť? Už som zúfalá.

Moireal

Moja babka aj mama robili taku srandu, ze si hrdlo vytreli s peroxidom. Ten samozrejme dost stipe ale zabija bakterie. Len to nesmies prehltnut. Ja som to teda este neskusala, lebo by som sa bala, ze to prehltnem. Este je dobre kloktat slanu vodu, sodu bikarbonu, steviovy zeleny prasok. Dokonca mi pomaha ustna voda so xylitom. Mas tam zrejme lozisko ktore neodide tak, ze si das obycajne kvapky.
Skus kapucinku vacsiu este. Bud kvapky alebo tabletky angocin. Mne to zabralo na bolest tiez.

Kstzza

Mám podobný problém, často má bolieva v krku.
Väčšinou si pri začínajúcej bolesti, dávam Oroforte alebo Dorithricin, no odkedy som začal behať, vytvorila sa imunita a odvtedy, aj keď to mám. Neberiem to tak vážne, ono s bolesťou hrdla má podľa mňa dosť aj psychika a nadváha.
Pi čaje a vyhni sa pitiu sladkých vôd.
Ak ti to nepomôže a ani lekár, zájdi si na vyšetrenie plazmovým generátorom, niektorí lekári, čo to majú, sú povrchní, ale rozhodne to pomohlo známemu, keď mu všetci doktori radili vybrať mandle.