Poprosim Vas ziadne hejty.
Pred tyzdnom som mala nechraneny styk. V utorok som mala dostat menstruaciu a doteraz ju nemam. Myslite, ze som tehotna?
Za konstruktivne odpovede dakujem.
Som v tom?
Podla mna by si nemala byt. Ja som mala totiz nechraneny styk aj s vyvrcholenim a to je velka pravdepodobnost, ale pokial sa partner do teba nespravi tak sanca je mala.
Ja to mám podobne,s partnerom sme mali nechránený styk štvrtok minulý týždeň,no nerobili sme to bez ochrany dlho,len pár minút,potom sme už s. Nemala som plodné dni,mala som 5 dní po nich,v utorok mi mala začať menštruácia,no stále sa nedostavila. Nemám pocit,že som tehotná,nemám ani žiadne príznaky,no predsa,hlodá vo mne táto myšlienka..prosím,čo si o tom myslíte ?
Mozne to je, pretoze vajicko sa uvolni z vajecnikov pocas ovulacie a putuje do maternice kde sa snazi zahniezdit vo vystelke. V case ked si mala nechraneny styk, uz bolo v maternici pripravene sa uchytit na sliznici. Cize stacilo aby sa k nemu dostala spermia a proces oplodnenia bol ukonceny, vajicko uz bolo na mieste a ak doslo k oplodneniu, zahniezdilo sa v maternici.
Urob si co najskor test, ak ti to meska 5 dni, tak uz by mal byt spolahlivy.
Nie pretože proces otehotnenia čiže od stretnutia spermie s vajíčkom jej následne oplodnenie, putovanie do maternice a následne usadenie sa v maternici trvá priemerne vyše 14 dní
Konstruktivne odpovede .... Hmm ... No dobre tak skusim. Ja mam moznosti vestecku gulu, hod mincou, alebo odhad pravdepodobnosti, ty mas moznosti realnejsie a to tehotensky test a gynekolog. Kazdopadne obidve mame len dve odpovede na vyber - ANO, alebo NIE. Chapes? Nemavaj nechraneny sex, nebudes v strese, lebo bud si tehotna, alebo kvoli stresu si nedostala menzes. Ak ti poviem, ze nie, budes spokojna? Istotu a realnu odpoved ti daju, len tvoje moznosti, nie moje.