erotogenne zony u chlapcov

trini3

chalani maju radi aj ked ich baba bozkava na krk, ja som raz tak svojho bozkavala a normalne vydal taky nadherny vzdych, som totalne hotova bola z toho, no parada, bradavky su tiez in

problemova007

pocuvaj ty....."hm"ci jake to mas jeble meno......to som nenapisala nijakej babe ale tebe .......keby daco....taze uz laskavo drz hubu....a naozaj si kup dioptrie...alebo sa nauc najprv poriadne citat...alebo vies co.....vz(vyhral si!!!!!zakop sa!!!!!!!!)hovno si vyhral....

hm

problemova, ty musis byt vazne chora! tak si tu dobre... Vies, napisal som to preto, lebo si jednej babe odpisala tiez, ze ci nevidi, ze je to stranka o zdravi - a pritom sa tiez pytala ohladom sexu. takze asi tak...

apolon

Nic si z toho nerob, su tu aj ine prispevky, ktore sa "priamo" netykaju zdravotnych problemov. Aspon su taketo temy malym spestrenim pre niekoho, koho zaujmu.

Ja mam celkom rad vasnive bozky alebo skor ocucavanie :) krku, uz takmer tam, kde sa krk stretava s lebkou. Ked vedies ciaru z miesta spoza ucha po bocnej strane krku, tak je to na dotyk citlive a prijemne miesto a o to citlivejsie to je na dotyk jazyka a pier. Ale toto snad nie je ziadna novinka, len to tu spominam.

problemova007

kto ci si vsimol ci je to stranka o zdravi????,,akoze ja???,,hej vsimla som si ......ale ak si si vsimol(a) tak je tam aj tema sex........ked ne tak si kup dioptrie.....tu ti poradia.....vies toto je stranka o zdravi......ako si povedal(a)........

MrScarlet

U nas nemusis hladat erotogenne zony :P Ale mame radi skrabkanie na chrbte, bozky na hrudi a postupne dole(nie je podmienkou ist az "ku dnu") A ak nam jemne vzdychate do uska.....tiez pekne :)