Vláknina vám pomôže pri chudnutí a rozhýbe vaše trávenie

Táto diskusia patrí k článku: Vláknina vám pomôže pri chudnutí a rozhýbe vaše trávenie
Vláknina vám pomôže pri chudnutí a rozhýbe vaše trávenie

Pridajte do svojej stravy viac vlákniny a budete chudnúť účinnejšie, znížite svoj krvný tlak a aj hladinu cukru v krvi. Ak je pre vás ťažké dodržiavať pravidlá diét, jednoducho sa tohoto držte a uvidíte, že aj vaše telo vám to vráti.

agnessca

co spominas optifibre, tak s touto vlakninou mam tiez skusenost. akoze poskusala som aj ine, takze viem si to porovnat. najlepsie mi zapasovala ale tato. ona je tak dobre rozpustna, ze hoc aj do caju, ked sa primiesa, tak ani neviem, ze tam je. ziadne hrudky sa netvoria, fakt uplne sa tam strati a pri tom ani neovplyvni chut toho napoja.

Glam

suhlasiiiiim (: ja fičím na vitálnej vláknine zo zdravého nákupu a tá je pre črevá TOP aspoň pre tie moje (:

RNG

Vlakniny sa hadzu do jedneho vreca, ale rozne vlakniny, najma tioe najjemnejsie su pre telo vovela uzitocnejsie, nez hrube vlakniny, A to radovo! Totiz absorbcna schopnost/odmorovanie je oveja vyssia pre mikrovlakniny, nez pre hrube vlakniny. Niektore vedia absorbovat az 50 nasovok svojej vlastnej vahy, pozri na psylium pektiny, inulin a arabinogalactany. Gluciomannan dalsia z mikrovlaknin/soluble fibte dokonca sa najnovsie pouziva aj ako dieteticky prostriedok, lebo zpomaluje absorbciu cukrov, tj znizuje glycemicky index vsetkych potravin s nimi jedenych. A superjemne mikrovlakniny ako Modified citrus pecrines maju tak malu molekulu(pod 10 000 Dalton) ze sa vie absorbovat v crevach aj do krvneho obehu a tak odmorovat absorbciou cele telo.
O com sa v clanku nespomina je , ze mikrovlakniny, najma ich zmes su vyborna potrqva pre probiotika, ktore sa musia aj pri dodavani ako doplnok rozmnozit az na vahu 1 kg v crevach a to sa da dosiahnut len ked ich krmis mikrovlakninami