Problém s penicilínom??

Príspevok v téme: Problém s penicilínom??
ally

Prosím Vás potrebujem poradiť, či sa Vám už niekedy niečo také stalo. Môj teraz už bývalý priateľ sa začal chovať zvláštne po tom, čo začal brať Penicilín. Na inej stránke som sa dozvedela že pri vysokých dávkach pôsobí dráždivo na CNS (centrálny nervový systém). On bral 3x denne Penicilín 750 mg a tým sa všetko vysvetľuje. Zmenil sa o 360 stupňov, hneď ako nasadil Penicilín (predtým si ma chcel vziať, ľúbil ma a patrične to dával najavo), bol podráždený, následne flegmatický a pesimistický, choval sa ku mne chladne. Preto moja otázka smeruje k tomu, či ste sa niekto s niečím takýmto stretli, alebo či sa tu nájde nejaký odborný lekár a odpovie mi, či to môže byť príčina a hlavne koľko dní po vysadení Penicilínu (Antibiotík) trvá, kým jeho účinky pominú, stratia sa?? On už ho neberie týždeň, aspoň dúfam. A bral ho zhruba 11 dní. Prosím o pomoc, veľmi dôležité

Alternativa

Nepredpokladam, ze zmenu sposobil penicilin. Ale choroba moze v cloveku vyvolat zmenu nalad. Mozno by mu bolo lepsie "sadlo" byt trochu sam. Odporucam pokojny rozhovor o tom, ako sa partner citi, co ma nove v praci a hlavne o Vasom vztahu.

marfuška

Ally,s niečim podobným som sa nestretla.Tiež som nedávno brala PNC 750 mg 3 krát denne, ale žiadne psychické problémy som nemala ani som o tom nepočula.Nebude chyba niekde inde,že sa priatel tak zmenil?