Ahojte,
Mám 17 rokov a uz od prvej menštruácie mám problém so ženskymi vecami. Menzes mi vždy meškával ( vačšinou tak 2 občas 3 mesiace, najviac 8 a to som nebola tehotna ehm.. ) s tym som sa počase zmierila,že to je normálne a ked budem staršia zmeni sa to. ( asi kecy kedze uz od 14tich sa nemenim, veľmi rýchlo som dospela a moje telo sa už vobec nezmenilo dobre 2-3 roky ). Teraz ma však trápi hnedý výtok.. Neobjavuje sa mi pred menštruaciou ani po, ale hocikedy. A netrva par dni ale vzdy vyše mesiaca. Už sa mi to opakuje niekolky krat a som z toho zufala. Gynekologa som uz navstivila, naordinoval mi antiku ( belaru ) avsak ani to nemohlo byt bez komplikacii a dostala som z toho mykozu. Nerozumiem tomu co sa so mnou deje bral mi vytery, robil sono, ale nic mi z toho nezistil zevraj som zdrava, ale vsade na internete som citala ze to signalizuje iba nejaku chorobu a ja sa toho velmi bojim :( . Umyvam sa s pripavkami urcenymi na zensku hygienu, nosim bavlnene nojavicky a mam jedneho partnera uz rok a pol( je uplne zdravy ), ziadne jednonocove ulety. Prosim ak ma niekto podobny problem, alebo mal a vyriesil ho uz napiste mi komentar alebo email a ja sa ozvem, dakujem.
Ps: bolesti nemam, ale je to neskutocne otravne, neprijemne a citim sa stale spinava kedze hnedy vytok dost zapacha aj ked si na hygienu dost potrpim...
Hnedy vytok
TakzE ked mam dedicne vysoky cholesterol a doktor mi povedal ze sa toho uz nezbavim tak sa nezbavim ani tohto ?
Áno môže byť aj Z toho
Napadlo ma este, mam dost vysoky cholesterol myslite ze by to mohlo sposobovat tieto problemy?
Nepravidelny menzes a spinenie mala aj moja mamina ale ona to nejako neriesila a po porode sa jej polepsilo.
Sladkosti môžu tiež mykozu spôsobiť skus na čas úplne vylúčiť a nechaj si vyšetriť aj imunitu. Mózes ju mať slabú a treba ju potom posilniť.
Myslim ze uplne normalne, ziadne specialne diety a tak isto to neprehanam s hamburgrami a kofolou. Jedavam zeleninu aj ovocie kazdy den, obcas nieco sladke a vzdy mam teply obed s polievkou. Mam 55 kg na 170cm takze nie som ani tucna.
Ako sa stravujes?