Chudá postava, páči sa nejakej?

Príspevok v téme: Chudá postava, páči sa nejakej?
Kontrol0r

Mám 185cm/65Kg + problém: prepadnutý hrudník asi o 2 cm :/
Genetika po otcovi. Ak jem veľa alebo málo váha sa vôbec nemení.
Nechodím do fitka. Venujem sa turistike v horách a cyklo túram.

Nikdy som nemal holku. Šikana na základke na mne zanechala veľké následky.

Ide o to napríklad žiadnemu môjmu kamarátovi sa nepáčia veľmu chudé holky. Mne sa práve také páčia. Holka ktorá sa napáčila nikomu z mojích kamarátov, veľmi chudučká , sa páčila mne.

Existuje naopak holka ktorej sa páčia taký ako ja?

flexiplexi

Ja mám takého manžela :) a je super, nikdy mi to na ňom nevadilo. Kiež by som ja mohla zjesť všetko a nepribrala :D

Lola033

Mne sa príliš chudí chlapi nepáčia, ale z toho si nič nerob, ani ja by som sa nepáčila tebe :) Je dosť báb, ktorým sa to páči alebo im je to jedno.

meri.m

Ahoj, mne sa vizuálne páčia šľachovití chlapi, niečo ako William Tell v starom seriáli, ale v živote som takého frajera nemala. V reálnych vzťahoch pre mňa nie je postava kritériom, podľa ktorého by som sa rozhodovala. Teraz mám macka, mala som frajera s tehličkami, bez tehličiek, aj úplne chudého - ten mal skoro 1,9 m a 58 kíl, ja som vážila rovnako, akurát som bola o hlavu menšia. Prvýkrát, keď som ho videla bez trička, ma prekvapilo, že je až taký chudý, ale to bolo všetko. Oveľa podstatnejšia je vzťahu chémia, vzájomné porozumenie a láska.

adr1a

Mne sa pacia zas skor mackovia)) proste normalny chlap..o ktoreho sa da opriet a netlacili by ma pritom kosticky, ktoreho sa da objat, zaco chytit)) chlap pri pohlade na ktoreho je uz zrejme ze je to chlap, pri ktorom by mala pocit ze ma ochrani obrani, z ktoreho by vyzaroval pocit istoty bezpecia pokoj klud no i vasen burka, ista dominancia..
A zas ja rada a vraj vyborne vyvaram vypekam takze zvacsa pri mne kazdy pribral))
Na svete su rozni ludia. Niekomu sa pacia nizsi ci vyssi, chudsi ci skor pri tele, svetli alebo tmavsi. Proste kazdemu sa nieco ine paci a ho pritahuje

ondo

Ja mam este menej kilogramov ale som o nieco nizsi, a som mnou sa preto ni nikto nebavi, som s toho smutny. Dost. Dalo by sa povedať že som ešte horšie na tom..
Ale mam to geneticky mam to potvrdene ale doktori mi povedali že sa to raz zmeni ale musim sa snaziť aj ja..
Začal som cvičiť s vlastnou váhou a citim že mam svaly pevnejšie, len musiš jest viac ej a pravidelne a dolezity je aj spánok a skus aj ty trochu zapracovať a pojde to ver si. Kondičku maš dobrú ale začni s jednoduchymi cvikmi na brucho, ramená, atď a uvidiš ze o niekolko mesiacov sa začne postava formovať ...ale to musiš vedieť :-) alebo sa poraď s odbornikmi na výživu. A čo sa týka dievčat aj to pride ver si a keď sa budeš snažiť pre seba spraviť to najlepšie pridu aj kilogramy aj dievčata. :-)