Kozmetika pre bábätká

bebinka201

spokojnamama.sk
tu radia Weledu aj píšu prečo. Ja som ju začala používať aj dodržiavať tie rady v článku a malému vymyzli všetky kožné problémy a ma krasnu kožu čistu bez ekzemu, problemov. Tie mu predtým spôsobila prave zla kozmetika (neviem či môžem menovať ale taka klasicka chemicka z dorgerie, už ozaj len prirodnu)

Lill v

Aloe vera výrobky sú trosku drahšie ale nic nemôže uškodiť testované aby nevytvárali alergie... vynikajúca vec

wondergrey

uriage .... jednoznačne uriage...my sme dali na radu xemose...krasne hydratuje, rychlo sa vstrebava a je vhodný aj pre pokožku s náchylnosťou pre atopickú dermatidu...my ho mame z notina a tak nas nevysiel tolko kolko stoji v lekarni

gastanko2016

zo začiatku som používala len čistú vodu a riťku som mu natrela bepanthenom extra proti zapareninám. Je vhodný pre malinké bábätká. Keď bol moc zakakaný, tak som mu zadoček umyla Hipp gélom. Od šiesteho mesiaca som začala používať celý rad Hipp bio kozmetiky s mandľovým olejom a som spokojná.

radus

babatko vela kozmetiky nepotrebuje. teraz do chladneho pocasia kremik na tvaricku, nejaky kremik na ritku pod plienku, ja pouzivam bepanthen extra a este detsky olejcek alebo olivovy olej.

Kulina

Ja používam sprchový šampón z weledy pre bábätká a detský olej, a žiaden problém so suchou pokožkou nemáme. rozmýšľala som aj nad telovým mlieom z tej weledy, ale s olejčekom som spokojná :)

Lucia22aa

Dobry den, mam dcerku 4 roky s atopickym ekzemom. Ten body lotion je od protopanu? Zatial sme neprisli na ten spravny krem, a teraz som nasla na internete stranku s protopanom, rada by som vedela ci to nedrazdi napr. okolo oci, alebo inde?

Bibin.a

dostala som od sestry na vianoce detskú sadu, pretože mám problém s pokozkou a bola som spokojna, ale rada striedam kozmetiku