Tak ako to s tými raňajkami vlastne je?

Príspevok v téme: Tak ako to s tými raňajkami vlastne je?
tothehell

Práve som sa zasa dočítala, že nejaký vedec a lekár zistil, že sa ráno netreba nútiť nasilu do jedla, ak nám nechutí, že pokojne prvým jedlom dňa môže byť aj desiata alebo až obed. Tak ako to je? Všade hovoria inak a protirečia si, ja neraňajkujem už roky a vôbec mi to nechýba, energiu mám už od rána aj keď som bez raňajok a nie som tučná, mám 47 kg.

šťžýáíý

Ahoj, keď ty nechutí nejedz to no ja keď som chudol tak som mal stravu tak 5-6 niekedy 7x do dna a prve jedlo som mal vždy do pol hodiny zo začiatku par dni týžden 2 mi trvalo naučit sa jest jedlo hned ráno niekedy ma aj natiahlo no potom ked som si zvykol bolo to premna príjemne hned z rana sa najest a nebyt o hodinu či 2 hladny samozrejme zaleži aj ake množstvo zješ

dvojpes

navyse, kazde, aj kratke obdobie, ked clovek neje, je pre jeho telo prospesne.

(ak to nevyvola stres a potrebu dohanat jedlo - to ale u zdravého cloveka nenastane, ak nejes par hodin)

podla mna je pravidelne jedenie podla sablony skor skodlive ako prospesne.

Fleur-de-lis

ak si tvoj organizmus raňajky nepýta ( a nie preto, že si sa večer pred tým "napchala" niečim nezdravým) tak ich nerieš :) Čítala som viac článkov k tomu. Je to často o tom, že treba individuálne zisťovať čo komu vyhovuje.. Nejde o to či má niekto nadváhu. Ide skôr o to aký zdravý je organizmus. Niekedy aj chudý organizmus je na tom zle. Ale ty píšeš, že sa cítiš fajn, takže si si asi našla cestu, čo ti vyhovuje

dvojpes

ak ti ako prve jedlo vyhovuje mat az obed, a nerobi ti to ziadne problemy, tak to tvojmu telu vyhovuje.
uz som ohladne stravy cital tolko protichodných tvrdeni...