Chcem sa spytat mate skusenosti so sexom v bazene alebo niekde v jazere?chcela by som to vyskusat,ale bojim sa roznych infekcii..
Sex vo vode
najdolezitejsi je lubrikant, zvlhcenie takze nezabudnite pretoze voda vysusuje nezvlhcuje akoby sa mohlo zdat a brani prirodzenemu zvlhceniu drazdenim...my pouzivame na dovolenke na sex v mori durex intense orgasmic od superlove ;) je to najlepsi lubrikant aky sme skusili
My mame doma bazen a v lete by sme to v nom chceli skusit ale neviem ci je bezpecne pouzit kondom, Teda ci je ucinny aj vo vode.
Hej aj ja som to robil s priatelkou vo vode a je to pecka :)) Odporucam, ale neodporucam sladkovodne prirodne kupaliska.
kukni tu,možno tu najdeš aj dačo pre seba:::
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
s priatelom sme sa milovali vo vani, ale ,,zaver,, bol mimo vane...je tu nejake riziko otehotnenia???:-/ viem ze je to sprosta otazka ,ale pytam sa , aj ked si myslim ze je to velmi mala pravdepodobnost..
Súhlasím s ale!
Voda musí byť čistá, aby si niečo nechytila a takisto, každý organizmus je náchylnejší. Ja by som sa asi bála v jazere. V mori viem, že je to pre mňa v pohode, slaná voda to všetko prečistí a priateľ tiež nemal žiadny problém. Ale ak ho partner má citlivejší, tak tiež opatrne.... Ale rozhodne by som to skúsila. Aspoň ku koncu dovolenky, aby sme si to nepokazili hneď na začiatku :-) A budúci rok už budete vedieť, na čom ste!
Aj ked ma sex vo vode urcite mnoho pozitiv, pocula som aj take, ze slana voda moze byt pre muza neprijemna, pretoze ho potom moze stipat penis tak, ze si dlhsie nemoze za... Ale asi je to individualne. V kazdom pripade je slana voda sice skoro "sterilna",ale oplati sa to v nej robit asi menej citlivym osobam..inak to ekne stipe. A to jazero neviem...podla mna by sa to dalo robit v takom, kde je nejaka samocistiaca schopnost v jazere. Cisto vyzeraju jazera so strkom na dne, ako su v BA Vajnory alebo v Rusovciach...v takych jazerach, kde su kacice a podobne vecicky by som to urcite neodporucala...predsa tam su zvieracie exkrementy atd...
to anix - Ja by som to tiez chcela strasne vyskusat, byvam pri mori,takze sa chodime s priatelom casto kupat, aj to chcel vyskusat, ale ja sa aj v mori bojim, ze nieco chytim. To akoze v slanej vode sa neda nic chytit???
hmm..dik,dik..a co jazera a tak?co by som tam mohla chytit?alebo da sa nejak branit pred moznymi infekciami?