Ahijte, prešiel si už tým niekto? My sme s priatelom odpracovali v De 2 sezony. Teraz sme však nutení odist lebo ja mám problemy v práci cosa týka mojej šefky. Bola som pri sefovi hotela, ten povedal, že sefku vyarzí , ale nic neurobil. Neda sa snou rozpravat, komunikovat, je arogantná, robi napriek..atd.. Taktiež sme sa s touto myslienkou pohrávalai už dlhsie ekdze nase netto je 1000 eur, pritom frajeorvi kamosi maju hociktorí 700-800 doma, a su DOMA. S rodinou a priatelmi..Neviem vobec kao sa potom doma pohnut kde hladat a ci si voben niečo nájdeme... Necheme ist anspet do de tam aj tak sa už vela nezarába.. Najviac sa bojím odlucenia od priatela tolkos me tu boli sami v byte, a teraz zrazu on doma pri rodicoch, aja to site poradte ako mam riesit tuto situáciu:/
Príchod zo zahraničia domov
ano, platia ale za taku cenu, že ak príde niekto iný do páce a bude suhalsit, moze sa k nám nastahovat, byt je toti žvelký. ak my odmietneme musime si hladat iný byt za prachy.. cize toje bud, alebo.. ale k veci.. ano sefka je velky a halvný dovd, pretože ona je chorá.. ked sme tu prisli na tuto sezonu sa zomnou ytzden nebavila, pretože závidela mi byt. nik to tu nerieši take hluposti len ona.. chodila sa k sefovi pýtat, kolko zarábam.nedavala mi volno aby som ho mala spolu s priatelom.. a celý kolektiv sa jej boji tiež, tak sa pchjau do rityk za chrbtom nanu vravia, žeje svina, ale do očí nič..bola som sa pytat aj v inom hoteli to iste netto niečo nad 1000.. sere ma aj to, že clovek jetu druhy rok nema tu zaidne právo vzdy ta beru ako cudzinca ako debila, a aj to, že po dvoch sezonach som usetrila ledva 2000 kedze vydavky tuna su neormalne...
tak sefka by nemal byt dovod ... sak si najdes hockedy inu pracu... ale je pravda ze za 1000 netto sa to moc neoplati.. platia ti ubytko?
prepácte za pravopis:/