Zaklada si len na materialnych veciach

Príspevok v téme: Zaklada si len na materialnych veciach
alexandr@

Ahojte

Mam partnera ktoremu su vo vztahu dolezite materialne veci ako moralne. Mysli si ze ak mi nieco kupi tak je to viac ako to ci mi da najavo ze ma lubi. Najhorsie je to ze ma neraz prirovnal k zene co ide len po peniazoch ako keby som bola on. Ked som mu vysvetlovala ze aby mi dal viac pocitit ze ma lubi tak mi povedal ze riesim debiliny. :( nehovorim ze peniaze niesu dolezite no zakladat si iba na nich nieje podla mna v pohode. Vsak dvaja ludia si musia zakladat aj na svojom vztahu a nielen na tom co kto komu kupi. Navyse po hadke vyjdem iba ja ako ta najhorsia. On si kolko razy ani nedokaze priznat ze chybu spravil on. Hneva ma ked vravi ze peniaze su neoddelitelnou sucastou zivota, a ked potom na to povie ze riesim debiliny ked od neho vyzadujem aby mi tiez dal najavo ze ma lubi. Takisto on nedokaze urobit kompromis vyhodny pre oboch len ja. Ake nazory mate na to vy. Zotrvali by ste vo vztahu s takym clovekom? Dakujem za reakcie.

dalsi

vebe Dnes 00:26 - odporucam, aby si to citala lepsie. Nikde to nevztahujem na vsetkych a vsetky.

Mimochodom, je divne, mal som tu napisany dlhsi korektny prispevok pred nejakou hodinou a zrazu to zmilo. Niekto tu maze prispevky len tak ? Vsimol som si, ze sa to deje na fore uz dlhsiu dobu, ze niekedy to zmizne.

Alebo su technicke problemy a obnovuje sa stara zaloha.

adr1a

V podstate dalsi napisal pravdu. Ja som sama, ze si to mozem dovolit. Aj financne. Poznam vsak XY zien ktore su vo vztahoch len preto, ze je to pre ne proste vyhodne (nemaju na vlastne byvanie, auto, reziu, atd, financne su na tom celkovo horsie ale zas za to moze tento sku.veny system, ze zeny zarabaju globalne menej nez muzi s tym istym vzdelanim, postom ai-cest vynimkam. Vid.statisticke udaje). Ale zas historicky je dane uz od jaskynnych praludi, ze muz bol lovec, zabezpecoval byvanie poziven a zeny udrziavali "doma" ohen, starali sa o deti, pripravu jedla).
A k autorke len tolko. Zeny su vzdy nespokojne. Ak problem nie je, vyrobia ho. Niektori muzi proste nie su romantici tak necakaj od nich basne, kvety, nosenie na rukach, kreslenie srdiecok, vyznania lasky. Proste oni skor hovoria skutkami. Tym, ze sa snazia zabezpecit rodinu, byvanie, zaplatit ucty, aby nic podstatne pre zivot nechybalo a podobne, tak tymito skutkami davaju najavo "lasku". Radsej pozeraj na realne ciny a skutky.

vebe

Dalsi,
no neskutocny je tvoj prispevok. Ja som zena, ale uraza ma co pises. To akoze my zeny nepracujeme a neprinasame peniaze do rozpoctu? To akoze my nevieme kolko co stoji? My len miname, ale netusime ze ake su relane naklady na zivot? Prosim???. To kde ty zijes, v akom predpotopnom svete? Moje deti mali jedno necele 4 roky a druhe 16 mesiacov, ked som nastupila do prace a odvtedy pracujem, sluzim, vzdelavam sa a mam velmi ale velmi jasnu predstavu ake su naklady na zivot. Na mna nikdy ziaden muz nepracoval a ked aj pocas mojej materskej,tak uz som to tisickrat jemu aj celej tejto spolocnosti s mojimi nikdy nazaplatenymi nadcasmi vratila. A takych nas je mnoho. No smiesny si s tym svojim prispevkom. Nie som feministka, nemam nic proti muzom, ale taketo reci, to fakt nemusim

Delete 2

Tak sa pripájam k zakomplexovaným... Je mi tu z toho celého dosť nevoľno... ale najskôr by som si svet a ľudí vôkol mňa nemal všímať...

hm...pokiaľ nemáte peniaze je zle a dosť ma to zaráža :( Potom ľudia skáču pod vlaky alebo sa obesia...Láska už v dnešnom svete nič neznamená...

veľmi smutná doba ak sa dá všetko kúpiť, vrátane zdravia

Moireal

Chlapi, ste naozaj na tomto fore zakomplexovani. Robte najprv nieco so sebou, az potom rieste ake su zeny. Ine tu ani nieje. Zeny su svine, na peniaze, blablabla. Stale to iste dokola. Schvalne, kolko zien tu zalozilo temu, ze chlapi su vine, podme ich zabit? Zobudte sa uz konecne, chyba nieje len v zenach, je na oboch stranach.

Dalsia

Dalsi co reves. V celej historii ludstva sa muz staral o zabezpecenie rodiny a zena o deti a domacnost. My fakt nemozeme za to, ze si si narazil lemru lemravu.

dalsi

Hlavne, ze vela muzov ma nazor, ze vela zien je na peniaze. Chlapi, co sa o nizch zeny nezaujimalo, akonahle na nich vidno, ze maju peniaze, hned ich zeny obletuju. Asi pre ich charakter a krasnu dusu, aj ked su to niekedy 80 rocni dedkovia. Musia mat supe charizmu... hlavne tu financnu :-D

dvojpes

dalsi
akokeby si nevedel, ze zeny sa stale stazuju.
zena sa bude stazovat, ze jej partner je prilis na peniaze a malo citlivy, ale ked ich prestane mat, akosi jej prestane stacit, ze ju lubi a zacne jej vadit, ze sa moc nestara o peniaze.