Zaujimave mili chlapi, ako tu zase rozpitvavate ze vsetky zeny su na peniaze a na prvy zakladatelkin prispevok sa asi ani nepozriete. Nestaci vam dokaz, ze ona zrejme nieje tak na peniaze ako jej frajer? Ma zrejme opacny problem. Neviem ci viete vobec citat ale to je ako hrach na stenu hadzat. Ste ako pokazeny verklik, co si bude stale trepat ze zenam zalezi len na materialne. Zalezi AJ na materialne. Nieje na tom nic zle ked sa chce zena mat dobre. To iste chce predsa aj chlap. A kolko je chlapov, co sa necha vydrziavat? Vas len serie, ze mate malo prachov. Nieje to jedina hodnota chlapa ale ano, je to jedna z hodnot. Uprimne, vy by ste chceli mamickinho maznacika, co je stale pri maminej sukni a do buducna by vam ponukol iba ak byvanie u rodicov? Mozno to znie pre vas kruto, ale ak by ste boli empaticki, pochopili by ste to. Na druhej strane, to ze mnohe zeny chcu bohatsich, neznamena, ze ich aj maju. Ludia sa menia, menia svoje nazory na peniaze vplyvom roznych faktorov. Mne to pride tak, ze za rozchodmi su vzdy dvaja a nieje jediny dovod ten, ze zeny su nenasytne, najvacsi problem je ked sa jednoducho dvaja nevedia zhodnut. A dalsia vec, byt zenou je v tejto dobe rozhodne drahsie ako byt muzom. Ktosi raz povedal, ze ak by neboli zeny, peniaze by nemali zmysel. To je tym, ako sa spolocnost vyvija. Chlapi chcu mat vedla seba dokonale krasne zeny, pricom oni sa o seba nestaraju a zeny zase chcu mat prachy na to, aby dokonale mohli vyzerat. Je to aj tak, ze muzi a zeny sa tak navzajom vychovali. Chlapi, podotykam ti majetnejsi prijali fakt, ze si zensku musia zaplatit a tie "dokonale zenske" zas chcu niekoho, kto im tu dokonalost zabezpeci.
Ale ja napriklad uznavam zeny, co sa same vysplhaju hore, hoci ich nieje vela a sama som za spolocne budovanie si zivota. Ale peniaze k zivotu patria, netreba si z nich robit nepriatela cislo jeden. A myslim si ze v mori je tak vela ryb, ze je urcite velmi vela zien, co nemusia mat bohacov ale im staci slusny zivot po boku dobreho chlapa. Totizto dobrych chlapov je ako safranu. A dobry chlap nieje len ten, co zenu denne nemlati, ako by si mnohi mysleli.