Inseminácia Merional

escap

Inseminácia neplodnosť nelieči, len ju umelo obchádza. Aj keby žena touto metódou otehotnela, stále by mala problém počať prirodzenou cestou ďalšie dieťa. Pri tejto metóde sa vynárajú aj etické problémy. Spermie pre insemináciu sa získavajú masturbáciou, následne sa s nimi manipuluje v laboratóriu a do tela ženy ich vkladá lekár. Dieťa sa nepočne prirodzene v láskyplnom objatí jeho rodičov.

U nás sa pomaličky rozbieha v zahraničí už roky známa liečba neplodnosti - naprotechnológia (natural procreative technology), ktorá sa zameriava na zistenie príčiny neplodnosti a jej liečenie s cieľom dosiahnuť prirodzené počatie.

Naprotechnológia využíva Creightonský model, na základe ktorého sa môže u ženy diagnostikovať abnormálny cyklus. Cieľom následnej liečby je zmeniť tento cyklus na zdravý cyklus. Táto metóda je vhodná aj na vyhýbanie sa tehotenstvu. Základom je zapisovanie údajov o cykle do CrMS tabuľky. Školiteľov metódy aj lekárov nájdete na stránkach:

www.zenyprezeny.sk
www.plodar.sk

joleen

Tak mala by si byť kľudná Stress a nepokojnosť prechádzajú na psychiku

Nie ešte nie ale V septembri ideme nato

dia10

Žiaľ nevyšla, ale čo už, pokúšame sa ďalej, len som strašne nedočkavá vždy!!!!
Ty si už šťastnou mamičkou?

joleen

No a ja zas milujem tvoje príspevky. Nie pracujem tvrdo a zarábam peniažky lenže keď som mala ťažký deň toto fórum má dokáže postaviť na nohy. Ved ty si vypisovala O tých testoch a tvojej nedockavosti ;)

dia10

joleen, vidím, chytáš sa každej témy, asi máš taký zaujímavý život, že si tu vychutnávaš voľné chvíľky a ešte k tomu si aj strašne príjemná, ďakujem za tvoj úžasne prospešný príspevok, (Ľutujem ťa)

joleen

Ja som si myslela zebsi už tehotná. Však pred pár dňami si každý deň zakladá tému či už môžeš robiť TT test. Da jak si mi čudná