Zdravím...Pred 6timi dňami sa mi pri jedení raňajok odlomil kúsok zo zuba...Ani som si to nevšímol ale pri umývaní zubov sa mi kefka dostala na to miesto a cítil som jak sa tam akokeby zadrela...Nebolí ma to vôbec nič necítim....Chcem sa opýtať ako sa postupuje pri tomto...odlomilo sa mi od ďasna hore...z jednej strany...akokeby sa otvoril ten zub :) Ďakujem za odpovede.
Odlomené zo zuba
Okamžite musite isť k zubárovi. Možno máte vážny problém. Môžete doatať zápal zubnej drene.
Ahoj...Nakoniec mi to obrúsila a dala blombu...Som si nemyslel že to bude len toto...len fakt mám skoro až fóbiu zo zubára takže :)
Hadam ze uz to mas za sebou... Co ti nakoniec robila?
Ahoj...je to dole v lavo...vedla stoličky... a je to z vnútra...neviem presne kolkatka to je :) len som nervozny lebo ráno idem k zubárke kedže nechcem aby sa mi rozpadol ako jeden,ktorý som zanedbával asi rok a postupne mi povypadal celý tak,že ostali už iba korene a čisté ďasno..čiže musel ísť von :/... Len neviem čo mi bude robiť a chcem sa nato pripraviť..kedže som psychicky na dne zo zubárov :/ Ďakujem
A kolkatka?? Mne sa odlomilo zo stolicky a zubarka mi dala na zub nejaku specialnu formu alebo co a vyplnila mi to.