Ahojte. Strašne by som chcela mať ploché brucho ale neviem prestať jesť nezdravé jedlo. Viem je to smiesne ze chcem ale nerobim sk stravou nic. Na brucho cvicim a aj behavam, cize pohybu mam dost. Mam aj porovnavacie fotky april->Jun a videla som zmenu. No teraz prisli prazdniny a tak...a viete ako to u babky zvykne dopadnut.
A este jedna vec. Rano sa zobudim a mam takmer ploche brucho...no potom sa najem a uz som ako tehotna. Velmi ma to trapi..aj teraz mi tak vypuklo a to som mala len džus a banan. Poradte..
Nadúvanie a túžba po plochom bruchu
Mám len 14. Najradsej by som nebrala nic. Ono ja mam postavu ako pavúk. Chudé nohy aj ruky ale to brucho...
zacala som cvicit pred 3 mesiacmi ale brucho mam ako tak ploche iba rano. Potom sa najem a vyzeram ako tehotna v 2 mesiaci..
ahoj s Piperine Forte by nemal byt ziadny problem ale kolko mas rokov presnejsie ?
Veru, podobný problém som mala aj ja a tiež som vylúčila laktózu, pšenicu, ovocný cukor a všetko, čo z ovocia pochádza. Bola mi zistená intolerancia potravín a bol medzi nimi aj sorbit, tak si už dávam pozor a po rokoch trápenia sa konečne cítim dobre. Dôležité je nečítať hlúpe články o tom, čo je zdravé a čo nie. Pretože v týchto článkoch sa mnohokrát mlieko a ovocie, ale aj pšenica prezentujú ako zdravé, ale nikto do nich nenapíše, že polovica ľudstva je na ne intolerantná. Najmä na laktózu a sorbit, čo sú cukry. A ľudia si prečítajú tieto hlúposti a mlieko a müsli jedia aj naďalej a žijú s nafúknutým bruchom, s bolesťami brucha a s hnačkami, s vracaním a s neznesiteľnými bolesťami hlavy a nechávajú si od lekárov balamútiť mozog, že sú ich problémy psychického charakteru - a to bez toho, aby boli poslaní na testy intolerancie potravín, kam aj patria a kde by sa diagnóza určite ukázala. Mnohokrát sú to aj ľudia šikovní a nadaní napríklad na učenie, ale postupne sa im začne zhoršovať pamäť a koncentrácia, sú chronicky unavení, lebo sú zlými potravinami priotrávení a to je veľká škoda. Pre každého je zdravé to, na čo nemá intoleranciu a nezdravé zase to, na čo intoleranciu má. Cvičenie a behanie je to najlepšie, čo môžete pre seba urobiť. Najmä to behanie podporuje proces detoxikácie...
A moze sa to brat aj ked niesom plnoleta?
ja som mala podobne problemy zacalo som viac sportovat zdravo jest hlavne nic tazke pre zaludok a uplne som vylucila laktozu a zacala brat piperine forte ... teraz ma nenaduva a aj som schudla