Ako sa mam zbaviť žiarlivosti?strasne ziarlim co sa priateľ len pozrie za inou,cez víkend šiel s kamarátom vonku len na pivo. Vrajze tam prišla toho kamaráta kamoska tak sedeli ja som uz spravila vojnu ze preco sa neozval az ked ja som zavolala tak mi povedal ze tam je aj nejaká ženská ..ideme po meste a ocumuje ,prídeme do baru otáča sa....vrajze si len všíma ľudí,je pravda ze ma na začiatku vzťahu odrbal s inou a mozno s toho plynie ta nedôvera teraz a vsetko co sa týka žien mi vadi,je tomu uz 3 roky a ja mam este asi stale strach a nedôveru voči nemu....pripadam si ako psychopat ze co mi vôbec take veci vadia,ved on nemôže zato ze tamten kamarat si tam vzal kamošku,,proste hocikedy spravím teatro aj ked nemam dôvod ,namýšľam si ,ze ked sa kukne na inú uz ma hned chce podviesť a pod..ked iba ide na wc ,hned vezmem jeho tel,a kontrolujem ci si zasa s nejakou nepíše ako v začiatkoch,je tomu uz 3 rok a stale mam strach? !!!.rada by som sa toho zbavila ,neviem ako môžte mi prosim poradiť?ako nabrať sebavedomie?