Som právnička a pracujem ako čašníčka v kaviarni

Príspevok v téme: Som právnička a pracujem ako čašníčka v kaviarni
Janka5556

Dobrý deň, minulý rok som ukončila právnickú fakultu, avšak uz rok pracujem ako čašníčka.Som z toho veľmi neštastná, neviem si nájsť robotu v mojom odbóre, hoci žijem v Bratislave.
Citim sa byt uplne neschopna,v noci placem do vankúša. naco to bolo dobré, učit sa tisíce strán a nič z toho...nikde ma nechcú
Podotykam ze univerzita, ktoru som ukoncila je statna, nejde o ziadnu sukromnu skolu
Aj rodicia mi vravia ze som uplne neschopna, takze ja uz ani nejdem na ziadny pohovor, lebo si neverim..
neviem co som tymto prispevkom chcela povedat, je vobec niekto taky na svete?

Laca001

Ahoj :-)
Ja som budúca právnička a veru svoju budúcnosť nevidím ružovo ani ja.
Určite musíš zabojovať a obzvlášť pokiaľ nie si priebojný typ, tak to ide ťažšie.
Žiaľ, pracovných miest v našom odbore je veľmi málo a ani to nie je nejak extra platené. Ja si prácu hľadám už teraz, ale tiež neviem - neviem.

Párty men

Jednoduché musíš bojovať!!!pretože takých je vela si v situácii kedy musíš lebo bit právnikom a robit niečo také ako robíš teraz je pre teba ponižujúce a pre niekoho na smiech..radšej budem smetiarom a zarábať v nemecku tri litre ako biť právnikom ktorý obsluhuje a od hanbí sa prepadnut...na sk je vela vystudovanych ale život ich rýchlo poklese do reality