Bola som v pondelok na ablacii srdca a povedali mi,ze je uspesna. Aj napriek tomu,ze extrasystoly tam zostali a sama som ich videla na zazname aj po ablacii. Ja ich aj hocikedy teraz citim aj ma picha pri srdci,myslela som,ze ablaciou sa vsetko skonci. Strasne tazko sa takto zije,teraz uz ani nemam lieky,lebo vraj "skusia to bez liekov,kedze mi urobili ablaciu",ale ja som z toho celeho nervozna,nikam nemozem ist,lebo mam slabiny dopichane a kym sa zahoja jazvy na srdci tak to trva aj 3 mesiace,ja neviem ako mam toto vydrzat....som sklamana a doma zijem s clovekom,ktory dokonca aj tento problem dokaze zbagatelizovat a mna to vie tak vytocit...keby ma aspon toto jeho spravanie nevytacalo,lebo jemu mozem aj dohovorit pekne,aj skaredo,ticho,hlasno...to je jedno,aj tak sa sprava rovnako....priatela nemam,toho,co som mala velmi rychlo odplasili moje zdravotne problemy,aj ked vtedy ineho razu,no tiez to bagatelizoval,k chlapom zacinam mat odpor,chcela by som niekoho seberovneho a nie cloveka,ktory potrebuje mat nad zenou prevahu...ja nad sebou prevahu neznesiem,znesiem vzajomnu dohodu,len vobec neviem ako sa dopracovat k tomu,aby som najblizsie 3 mesiace prezila-doslova..uz som dvakrat skoncila hospitalizovana v nemocnici a uz im tam prestavam verit...tolko k mojmu pribehu,ktory je plny hlavne fyzickej bolesti a v neposlednom rade aj dusevnej...
Mat tak srdce v poriadku
Skláňam sa pred každým, kto má takéto važné zdrav.problémy ako ty a dokáže fungovať.
Ak prestávaš veriť "svojim" lekárom, čiže tým, ktorí sa doteraz o teba starali, ak máš čo i le najmenšie pochybnosti, skús sa obrátiť inam. Skrátka objednať sa a ísť porozprávať, čo sadialo doteraz s tvojím srdcom, máš určite dokumentáciu alebo aspoň nejaké správy. Tým chcem povedať, že by si mala všetku svoju pozornosť venovať teraz a v prvom rade svojmu zdravotnému stavu, vyhodiť z mysle a zo života všetkých chlapov a rozmaznávať sa, ako je to len možné.
Keď budeš na tom fyzicky a psychicky lepšie (uvidíš časom), potom možno by som zvolila skúsiť vzťah aj to veľmi opatrne.
Iste to, že máš choré srdiečko neznamená, že si nejaká nechopná puťka, ktorá potrebuje mať dominantného partnera, ale pochopitene chceš byť na tej istej úrovni ako polovička, nie byť deptaná.
že muži v tvojom živote mali tendenciu tvoje problémy bagatelizovať tiež nie je psrávne. napriek tomu, nechcem sa ťa nijako dotknúť, neskúsila si sa zamyslieť nad tým, či svojim zdrav. problémom neprikladáš viac pozornosti, či sú naozaj tak závažné, ako si myslíš? Táto moja otázka asi vyznieva dosť hlúpo, ale iste mi rozumieš, čo tým chcem povedať.
Ak je to však naozaj vážne (veď ty to vieš najpresnejšie), potom sa sústreď najmä na to, aby si bola fyzicky čo najviac v pohode (zájdi za inými doktormi, vždy je dobre vypočuť si diagnózy z viaccerých úst) a potom, keď sa budeš cítiť silnejšia, skús zaloviť v čistých vodách, tam, kde by si relatívne mohla nájsť pochopenie pre svoj stav - možno niekto s podobným ochorením srdca alebo iným. Veď tvoje srdce ti napovie :) Veľa šťastia.