Nebavia ma diskotéky

pythonka4

Myslim ze je to normalne, ak si casto chodil/a casto v teen veku , tak mozno aj preto ta to uz zacalo nudit, ze uz to nie je nicim pre teba nove a najma, ze su tam uz povacsine ludia mladsi od teba, alebo iba 40 rocni uchylovia. Aspon ja to tak mam, v 16 ma to dost chytalo, no teraz v 21 nemam uz zaujem chodit na take miesta, mozno raz do roka, ked mam chut si ist zatancovat ale aj tak nakoniec olutujem ze som tam vobec isla, lebo sa nudim :D alebo skratka niektorych ludi to vobec nebavi, pridu tam raz v zivote, ale ta celkova atmosfera, hlasna hudba, ludia vsade okolo nie je pre nich no. Ale podla mna tym o nic nikto neprichadza, ide to iba zbytocne do penazi, ludia castokrat tiez nic moc a zabavit sa da aj inde

Rockstar

Rockerka tiez pocuvam rockovu hudbu a nebavia ma diskoteky, furt len EDM a to sa moc pocuvat neda. Jedina volba v piatok je pre mna rockove bary, a karaoke :D inde sa ta hudba moc pocuvat neda.

Azzazel

Ani ja, nechodim, ked uz tak si niekde sadnut a porozpravat sa, ale tanec ten nemam rad, pocuvam metal pre zmenu :-D

rockerka

počúvam rockovú hudbu a nie nechodím na diskotéku, na žiadnej som nebola, okrem diskotéky v ŠvP (škola v prírode), haha, mám cez 20

gracelinda

no! Ja mam sice len 18, na takej poriadnej mestskej som bola len dvakrat a cele zle, uz viac nie..na druhej strane, pred par mesiacmi sme boli na jednom sportovom kurze so skolou, kde nam spravili sukromnu disku a bolo to uzasne, kazdy kazdeho poznal, kazdy s kazdym tancoval, parada :)

Katus55

Čauko, mám 21, bola som párkrát, a tiež ma to tam neťahá .. Niektorí mi vravia že som socka, alebo že som divná, že sa neviem zabaviť...

Linda703

myslím, že je to v pohode, nie každý má rád hlučnú hudbu a opitých ľudí všade navôkol:) mňa by už nik na diskotéku veru nedostal

monika93

Ja som tam chodila asi rok, ked som mala 17, 18, aby som nebola za divnu a tiez ma to tam nikdy nebavilo, tak uz tam nechodim. :D Skor som sa vzdy citila trapne.. a tiez mam 22.