Dobry den,
Vsetko to zacalo pred 7 tyzdnami ked som necakane dostal horucku as 40, ktora trvala len jeden den, hned na druhy den som bol u doktora(v Nemecku) ktory mi dal antibiotika, p[ovedal ze mam v hrdle hnis a tym to klaplo, navstivil som ho este par krat ale opet mi predpisal tie iste antibiotika. Tak som sa nahneval a odisiel na dovolenku do slovenska kde hned na dalsi den som isiel ku mojej byvalej doktorke ktora mi spravila vyter z hrdla a zobrala krv. DOsli mi vysledky ktore som dal aj ako (viz prilohu.) vraj som prekonal cierny kasel a mam aktivnu mononukleozu a velmi oslabeny imunitny system. Mononukleozu som prekonal pred 4 rokmi a pravdepodobne sa vracia alebo tomu nerozumiem. Cervene pluzgiere v hrdle (viz priloha) nebolia ale viem ze ich tam mam a to urcite nie je dobre, nemavam horucky ani nic, celkovo sa citim oslabedy. hned ako mi prisli vysledky som prestal fajcit a zacal brat vitamin C a B komplex. Takze ako to mam brat ten cierny kasel, cital som o tom vela a zachvaty kaslov som nemal. a Taktiez tu mononukleozu je mozne ze sa mi vracia ?
Dakujemn za kazdu radu, co by som mal robit alebo ake vitaminy mal brat, co pit atd.