Zdravim,mam 25 rokov,moj problem spociva v tom,ze mam na penise take divne male kozne bodky a neviem co to je.Nikdy som to nejako neriesil,nevadilo to ani ziadnej mojej partnerke a vlastne to ziadna ani neriesila,ale teraz som uz dlho slobodny a som asi rok a pol bez sexu a premyslal som nad tym,ze ak k tomu dojde tak si ta zena moze pomysliet,ze mam nejaku pohlavnu chorobu,alebo co.Tie bodky mam okolo/na kraji zaludu a na mieskoch.Vyzera to ako take mini ostne,pri erekcii sa to okolo zaludu este trosku zvacsi a je to tvrdsie.No nevadilo to ani mojej ex-priatelke,ani pri oralnom sexe a nikdy sa ma ani nic o tom nepytala.Som si 100% isty,ze to nie je pohlavna choroba,pretoze to mam odmalicka a nevyzeram az tak zle,ze by som sa vyspal s nejakou chorou slapkou.Ak mate niekto s tymto skusenosti prosim poradte co s tym.Inak moj penis vyzera uplne normalne,aj funkcie su normalne.Dakujem,dufam ze som nepouzil nevhodne slova
Bodky na penise
to je dobre ze si to roky neriesil (ked si nevedel co to je) :D je to uplne normalne, podla mna to ma vacsina muzov, ale v tvojom zaujme by bolo lepsie, ak by si radsej hned siel za urologom, ak nabuduce spozorujes nieco divne. Treba odhodit ostych, to je jedine co ti poradim.
Delete 2 diky za radu.No mam pocit,ze mi to vadi,aj ked ma to nijako neobmedzuje,ale uz len z estetickeho hladiska mi to vadi hlavne preto,ze ak to uvidi moja buduca partnerka,tak sa moze zlaknut a mysliet si,ze je to choroba.Idem si skusit prestudovat kde a ako sa to da odstranit,este raz diky za radu :)
Sú to potničky (tukové žliazky), ktoré sa vytvárajú väčšinou v záhyboch. Dajú sa odstrániť ale ak ti nevadia tak nerieš :)