Vysokým krvným tlakom, teda hypertenziou, trpia vo svete milióny ľudí. Ide o jednu z hlavných príčin závažných srdcovo-cievnych ochorení, ktorým len na Slovensku ročne podľahne okolo 30-tisíc ľudí.
a nielen potraviny, ale aj tento potravinový doplnok www.imunovit.sk mám to vyskušané na vlastnom tele
Kup si rybí olej v kapsulách
zdravím Vás, prosím mám vysoký tlak, môže mi pomôcť cesnak a asi
koľko by som mala užívať, okrem liekov.
Ďakujem za odpoveď.
Najčítanejšie články
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
Gastroenterológovia: Pacienti, ktorí čakajú na gastroskopiu alebo kolonoskopiu, si na vyšetrenie budú musieť počkať aj niekoľko mesiacov
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Toto nikto neurobí za vás! Máte svoje zdravie pevne v rukách?
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Urologička: Zvyk ponechať si mokré plavky na sebe robí veľké problémy, je to ideálne prostredie pre množenie baktérií
Ríbezľové želé, broskyňový džem a ďalšie recepty bez chémie, s ktorými si zavaríte leto do pohárov!
Primárka oddelenia dlhodobo chorých: Úpal je v prípade starších ľudí rovnako nebezpečný ako infarkt
Pediater: U detí sa črevné ťažkosti objavujú aj po náhodnom napití vody z bazénov
Skúste letné džemy s nižším obsahom cukru
Vysokým krvným tlakom, teda hypertenziou, trpia vo svete milióny ľudí. Ide o jednu z hlavných príčin závažných srdcovo-cievnych ochorení, ktorým len na Slovensku ročne podľahne okolo 30-tisíc ľudí.