zdravim, chcela by som sa spytat, ci niekto nema skusenosti s piperinom
na nete som nenasla piperin cisto ako vyzivovy doplnok, iba tablety na chudnutie, ktore nepotrebujem
Piperin - vyzivovy doplnok
martina ja sladke nejem vobec a aj tak priberam neviem ako to je mozne myslis ze by piperine forte pomohlo aj mne?
ahoj a co okrem piperine forte este si davas? ako sa stravujes?
super
Maiaa, tabletky na chudnutie nefunguju. Nie je to realne mozne. Maximalne mozu dehydrovat telo - preto straca kilogramy. Ale nie je to zhodeny tuk. Takze na tabletky sa vykasli, ak chces chudnut skutocne zdravo. Telo ma 2 zakladne energeticke systemy, tvora vsak len cca 20% toho, co vies spalit pohybom, zvysok je strava. Takze ak mas zle stravovacie navyky, tabletky nezaberu a ak ich mas dobre, tak su zbytocne. nevyhadzuj peniaze za nieco, co mozes mat zadarmo ;-)
Mohla by som otázku? Ak schudnem toľko kíl koľko chcem a keď už budem spokojná, tak môžem ten piperin jednoducho vysadiť, aby som už ďalej nechudla? Nespôsobí to potom nejaký "rozruch", problémy v mojom tráviacom systéme? Prepáčte. V používaní takýchto prípravkov som nová.
viete co je zvlastne?
ze v priebehu poslednych dni/tyzdnov je tu strasne velka kopa prispevkov o piperine. predtym sa to tu v suvislosti s chudnutim ani nespomenulo....tak mi to nedalo a dal som si do googlu hladat tak propagovany produkt a naslo mi to stranku, kde su taktiez iba kladne hodnotenia z poslednych dni.....takze komu to nedoslo: vsetky tieto prispevky su iba reklama na tu stranku, kde si ho mozete kupit.
skuste to baby davat aj vysledky priebezne co uzivate Piperine Forte nech inspirujete aj ine baby
dakujem za informacie, uz som si objednala Piperine Forte a dufam ze budem spokojna baby a neolutujem
ahoj ja som vratila produkt podla ich instrukcii a peniaze sa mi vratili ...vratila som to z dovodu ze som bola tehotna a nevedela som ci to neublizi inak opat rozmyslam ze si Piperine Forte objednam