Ahojte isla som si pospat a predchvilou som sa zobudila bola som atrasne unave. Moj sen bol taky ze vtom sne bola stara zena samozrejme neznama a zo zaciatku mi bola oporou a radila mi atd.Ale nejak som sa dozvedela ze ma chce znicit len som jej nic nehovorila robila som sa ze onicom newiem. Potom som sa ocitla v praci ale kde som bola boli tam moji priatelia ktory boli zhypnotizovany a pocuvaliju vtedy som mala strach a na to asi 2sekundy ma oslovila inym menom ako keby som bola ina osoba a vtedy som videla seba zozadu a naozaj som citila nieco divne a strasne neprijny pocit led sa ma ta stara zena chytila a bola som mimo ako keby som odpadla ale nieco som citila a vykrikla som zo sna ze az tak to bolo neprijmne.. a zas som zaspala a sen pokracoval bol tam aj moj priatel zo zaciatku vsetko bolo okej ale potom tiez som videla ze je divny moja mama sedela na lavicke a predmamou mi ho priatel v sunul a sexovali sme len mne to bolo neprijmne a skoncila som a ked som pozrela na ich tvare tak bola divne boli to oniale citila nieco zle strasne.. a vlastne sme sa rozisly. Teda ja som utiekla.. v sne bil este jeden dotycny ale tu tvar som nikdy nevidela a on ma chcel. Ten sen je strasne domonaty. Bola v ton sne aj moja mladsia sestra som zabudla povedat a vlastne ja som ju ochranovala pred zlom. Strasne divny pocit mam stoho. Newiete co ten sen znamena? A necitim sa stoho sna dobre ale niektory den tiez v mojom sne bola stara zena a ta ista a tiez aj moja sestra len uz newiem o com to bolo. Ked niekto vie tak mi odpiste dakujem pekne
Sen - stara zena
A vlastne ja son zvitazila nad tou zenou a citila som uz klud s frajerom sme sa daly naspet dokopy a posledne slova boli ked som bola v nejakej miestnosti a spytala sa sestry pametas toto miesto?ona ze ano.