Dobry, chcel by som sa prihlasit ako pacient ku vseobecnemu lekarovi MUDr. Antonovi Kuricovi, v Ziline, mate s nim nejake skusenosti? Mate s nim niekto nejake skusenosti, pripadne ste jeho pacient? diky
MUDr. Anton Kuric - Žilina, skusenosti?
Odchádzam od tohoto doktora.Už druhý krát ma zarazil prístup doktora.Prvý krát som prišla po obednej prestávke,ale však tam má byť aj po nej,čakala som celú prestávku a ešte 15 minút po tom a vyšla odtiaľ nejaká žena a ešte ma vysmiala kedy som prišla.Sa dívam,že či nevidí ordinačné hodiny do kedy tam má byť a keď tam nie je nech si láskavo napíše oznam na dvere.Po druhý krát na mňa doktor v ambulancii kričal že do kedy tam so mnou bude a že nemá kedy a nazval ma maďarom,lebo vysvetľuje tak,že to nikto nepochopí.Môj názor je taký,že ak niekto nezvláda svoj hnev neviem čo v zdravotníctve hľadá,alebo nech si dá lieky na ukľudnenie.Predsa len je to lekár nie nejaký barman v krčme za pultom.Čo sa týka sestričky,tak to je zlatá duša.
Len pozitivne. Je dost starostlivy a zalezi mu na pacientovi
Ahojte,
z mojej krátkej skúsenosti musím povedať, že pán doktor je veľmi prijemný. ďalším obrovským pozitívom tejto ambulancie je veľmi milá pani sestrička.
Ja ich oboch hodnotím na jedničku.