Egypt

Mia546

No ja by som do Egypta vobec nesla. A na tvojom mieste by som to radsej neriskovala. Je sice pravda ze teroristicke utoky sa mozu stat hocikde v inej krajine, ale predsa opatrnosti nikdy nie je dost. Ja ale celkovo nechapem logiku mnohych ludi ktory sa cez leto trepu z jedneho tepla do rovnakeho alebo este vacsieho. Ked na dovolenku jedine do severskych krajin, Norsko, Island, Irsko, Skotsko, Finsko. Takto podla mna vyzera raj.

luciano

Treba zobrať do úvahy aj politickú nestabilitu, ktorá panuje v arabských krajinách všeobecne a týka sa to samozrejme aj Egypta. Čo keď tam vznikne vojenský prevrat, vyhlásia výnimočný stav, uzavrú letiská a ty sa nebudeš mať ako dostať domov. Čo potom?

zuzi74

Je pravda, ze stat sa jej moze hocico aj doma, ale zase porovnavat to s dovolenkou v Egypte, kde je situacia taka aka je na niektorych miestach mi pride trochu od veci. Ja osobne by som sa tam necitila bezpecne.

mate59

V januári som bol v Šarme, v marci v Marse.V novembri určite pojdem znova.Je tam krásne more,teplo a o bezpečnosť sa nebojím.Vojaci a turistická polícia sú tam na to,aby chránili turistov, z ktorých táto krajina žije.Teroristi zaútočili aj v Londýne,Francúzsku,Turecku a stať sa ti može hocičo aj doma.

luciano

Však prečo by si mal sedieť doma. Kúp si nejaký last minit na Mallorku, alebo Canáre - tam je určite bezpečno a omnoho viac zábavy ako v Egypte.

luciano

Priateľ sa vrátil nedávno z Hurgady, cítil sa tam pomerne bezpečne, všade boli vojaci a policajti, ktorí všetko kontrolovali a strážili. Povedal, že keby to vedel, nešiel by tam. Hurgada je tak isto cieľom Islamistov, takže sa môže kľudne stať, že ťa skolí nejaká bomba, alebo zastrelí nejaký islamista, ako v Tunise.
Podľa mňa ide do Egypta iba blázon. Tie riziká sú príliš veľké.