Sme s priatelom par mesiacov.. ked sme spolu zacinali vedela som ze su so svojou ex kamarati,a nevadilo mi to,, ovsem obaja sme si pod tym predstavovali nieco ine,, jeho byvala ma stale kluce od jeho bytu aj po dvoch rokoch co spolu nie su, kazdy den mu vyvolava, poziciava si od meho veci, poziciavaju si peniaze medzi sebou, neustale od neho nieco chce, ked sme bol na vikend prec tak u nas dokonca prespala. Vypisuju si, informuje ho o vsetkom co sa jej stalo.. je to ako keby boli stale vo vztahu, ale nez sexu.. ja to uz nemozem vystat, som neustale v strese, som nervna.. zacinam sa spravat ako hysterka, a to mi nie je ani trosku podobne..bol s nou pozerat byt ktory sio na chce kupit.. tvrdi ze su len dobry kamarati,a ze s nou uz nikdy nic nechce mat..ja mu to aj verim, ale to co robi ona ma privadza do sialenstva..viem ze keby som mu dala na vyber tak?si vyberie ju..aj preto zvazujem rozchod
Priatel sa kamarati s byvalou
No, ak by dal ultimatum on mne, tiez by som vybrala opak.. ultimata nepatria do vztahu a nikdy by som ho chlapovi nedala a ani som ho predtym nedala.. vztah je o tolerancii a kompromisoch a nie o vynucovani si niecoho pod hrozbou rozchodu.. a rada sa rozhodujem sama..
No tu mi ani tak nejde o to, zeby som neverila jemu.. Nevyhladava jej spolocnost, kontaktuje ho ona pod roznymi zamienkami..
skor ako sa jej "zbavit" aby nam neliezla do vztahu..
Inak dakujem Vam za nazory, postrehy :-) Podam info ako to pokracuje/alebo skoncilo ;-)
myslim ze ked uz vies ze by si vybral ju tak nie je co riesit nie?:)
Ako by si O mne pisala :O
Kriskros ty ju nemas co volat na panaka to je len medzi nou a nim nemas vztah s nou ale s nim a s nim to musis riesit...
Fuuha, no veru ti niet co zavidiet... Je to zvlastne, ze ta jeho ex, sa stale nevie od neho odputat... Ked ta este ten tvoj nemal, tak by som to chapala ze bol s nou stale kamarat, lebo jej nechcel ublizit, tym, ze jej nepomoze, ked ho o nieco prosila, ale ked ste sa vy dvaja dali dokopy, je to fakt divne, ze to ten tvoj s nou nesekol. Neviemm kto z nich je vacsi pako, ci ona, ci on... Ako sa ta baba mohla naviazat na chlapa, ktory si zacal novy vztah?! Ved kazda normalna baba so sebauctou by to brala tak ze uz si za nu nasiel nahradu, a predsa ked o mna niekto nestoji a nebodaj ma uz niekoho ineho, skrtam si ho zo zivota... Ale ta baba mi pride ako taky pes, ked ho jeho majitel dobije, ten pes sa vrati... A ta bitka bola akoby ta sprava, ze ma teba ako novu priatelku, ale jej to evidentne nestaci... A ta jej psychicka slabost sa dost aj prejavila tym, ze sa s tebou nechcela spoznat... Ako keby si to cele ta baba nechcela pripustit... A ten tvoj robi chybu v tom, ze namiesto toho, aby jej normalne otvoril oci, tak ju v tom este stale nehava, ze sak je to vlastne vsetko poriadku, ze sa nadalej na nho vo vsetkom spolieha... Radim ti, bud opatrna, aby si z celeho tohto nevysla nakoniec najhorsie ty... Mozno to neni zla baba, ale evidentne sa s tym rozchodom nevyrovnala, aby sa vazne medzi nimi nieco nezomlelo, ked hlada stale nejake prilezitosti ako sa s nim stretavat, a on jej neni schopny, nejako taktne vysvetlit ze uz sa to jednoducho nepatri, nakolko ma novy vztah... Na tvojom mieste by som trvala na tom, aby ste sa vy dve zoznamili... A malo by to byt aj v jeho zaujme, ked chce byt voci tebe fer... V opacnom pripade, tu nieco nesedi a neverila by som mu. Silno by som uvazovala nad rozchodom, lebo tym padom toto neni korektny vztah z jeho strany, a verim, ze ty tu hrdost narozdiel od tej jeho ex mas a ty si neni odkazana mu to tolerovat...
Som toho nazoru, ze tu niet co riesit. Rozid sa s nim, inac to neskonci dobre. Teba nema co zaujimat, ci bol on jej prvy a preco je to tak alebo onak. Tvoj partner sa kazdopadne nechova voci tebe ferovo.
takze su tam stale city:///, takze je to pre nu tazke...ale mala by sa staihnut...ak nie je uplne mechom udreta, mala by pochopit ze tu ma dat sancu novemu vztahu a ak jej skutocne na nom zalezi, mala by chciet aby bol stastny a dat mu pokoj!
je mi luto, ale asi potrebuje trochu dostat "facku"-tym myslim ze priatel by jej mal nezne vysvetlit ze takto to dalej nejde...a to je tazke lebo to bude jak uder do zaludka, al mala by sa spamatat a zacat sa viac spoliehat na inych kamosov.
No Sewie skusila som aj to. Zavolala som ju na panaka, najprv suhlasila. Za dva dni to zrusila.. ale nenapisala mne, ze to rusi a nikam nejde, ale volala mojmu priatelovi a jemu vysvetlovala preco sa somnou nestretne a ospravedlnovala sa pred nim aby nevyzerala zle...
kriskros, treba zistit o co tu sakra ide. su stale kamosi a to je cele? alebo su kamosi a ona je nesamostatna bytost ktora potrebuje pomoct? alebo su to dvaja ktorych to k sebe tiahne a mozno budu zase spolu...? alebo ona chce jeho ale on ju nie?
kazdopadne...by som ti pre zaciatok navrhla nasledovne-drz si priatelov blizko ale nepriatelov este blizsie...spoznaj ju, skamarat sa s nou...ak by mala za lubom nieco blble...pride jej to za ovela tazsie dat do reality ked bude poznat milu osobu ktoru by tym ranila...a ak fakt nechce spat tvojho priatela ale len potrebuje pomoct, mozes jej pomoct aj ty...tym padom zistis o co ide a nebude tolko otravovat tvojho priatela
Tak nad cim potom stale uvazujes? Ze sa to zmeni? Lebo toto naozaj na zmenu nevyzera.