Som mlady chalan vo veku 25 rokov a takmer pravidelne chodim s kamosmi v piatky a cez vikendy ci volne dni alebo aj bezne vecer cez tyzden pijavat alkohol ako pivo, fernet, vodku atd. Podla toho naco mam chut v dany den. Pritom aj fajcievam a doslova zerem klobasy, slaninu ci spekaciky alebo ine grilovane ci udene papanicky najma ak je nejake to kulturne podujatie v meste alebo v inych mestach kam idem.
Ake zdravotne problemy a nasledky mozem z takeho pocinania mat v buducnosti? Mam sa obavat? Nedokazem sa toho zriect pretoze svoju partiu mam rad a zase ked som s nimi tak nemozem byt na sucho aby sa cudovali ze co nepijes, co ti je? Hned by ma vylucili z partie. By mi nadavali do mekysov a sracov. Je to nas styl ako si uzit koniec prac. tyzdna s kamaratmi.
Pytam sa lebo na druhy den mi je casto zle alebo ma len tak hocikedy pobolieva zaludok, hlava, vykaslujem a mam hnacky ci zapchu. Aj som nejake tie kilecka nabral za poslednu dobu.
Takze ako vidite moje zdravie do buducna? Mam sa obavat?
Vdaka ;)
Čo môžem očakávať do budúcna?
Takze budem v poriadku a zdrav aj ked budem takto zit? To vazne, ty si lekar alebo si robis dobry den zo mna?
Nežer, nepi, nefajči a bude to ok, ak to budeš robiť, tiež to bude ok.
Ale ak to nerobíš z vlastnej vôle tak máš sakra problém.