Dobrý deň,
potreboval by som poradiť.Včera som mal s priateľkou nechránený sex. Obidvaja sme to mali po prvý krát. Pri vyvrcholení som ejakulát vystriekol mimo pošvy. Ale niesom si na 100% istý či tam trošku neušlo niečo aj dnu. Mohli by ste nám prosím Vás poradiť ? Cítal som že je dobre použiť tabletku po-Escapelle, lenže moja priateľka má 15 rokov a tabletka sa môže použivat od 16 rokov .
Ďakujem
Neželane tehotenstvo
Inak, escapelle je potratová tabletka - t.j. ak už došlo k spojeniu vajíčka so spermiou, spôsobuje potrat.
Tvoja priateľka je ešte dieťa. Keby si ju mal naozaj rád, nielenže by si jej nenúkal escapelle, ale by si ani s ňou nespal. A už vôbec by si ju posielal na potrat, ak by náhodou otehotnela. Toto by bolo zbabelé konanie nezrelého chlapca. Správny muž by sa k takej situácii postavil chlapsky - prijal by za priateľku aj dieťa zodpovednosť a nedával ruky preč, že ty nič. Escapelle by jej telu veľmi uškodil, jej pohlavné orgány sú ešte vo vývoji.
Teraz je neskoro ľutovať. Ak ti na nej skutočne záleží, poučíš sa z tohto a budeš s ňou chodiť bez sexu.