ahojte, mam 18 rokov a dnes velmi skoro okolo polnoci som sa zacala cela triast, bola mi zima, nechapala som, tak som si zmerala teplotu a mala som 37.7, potom to stuplo na 38.1 a nakoniec na 38.8. vzala som paralen a do polhhodinky mi to kleslo a sla som spat. dnes rano som sa citila vyborne, nic mi nebolo,tak som sla do mesta a ked som prisla poobede, tak zas mi trosku vystupila teplota a teraz mam zas 38.
okrem toho mi ani nic nie je, ani ja sa necitim nejako hrozne zle, ze by som len lezala a nevladala. len sa citim nahriata, co je dost neprijemne vzhladom na to, ze vonku je velmi teplo.
neviete co by to mohlo byt? len teplota a nic ine..
bojim sa mononukleozy, lebo som sa pred 6 tyzdnami bozkavala s jednym chlapcom.
Horučka
piješ dosť v takýchto horúčavách? úpal to môže byť, prehriaty organizmus, 3 litre čistej vody by si mala vypiť, nie je to sranda
Ahoj slecna147859, pri horúčkach je potrebné veľa piť nápoje, ktoré nie sú horúce, ale ani ľadové...mala by si sa ísť osprchovať vlažnou sprchou a potom sa len zakryť tenkou plachtou a ležať. Paralen by si mala užívať len vtedy, ak Ti horúčka stúpne nad 38,5... Aj Ťa niečo bolí? Prajem Ti skoré uzdravenie :) Sofi9
Prehriaty organizmus alebo dehydratacia...skus byt v chlade a vela pi-mineralky, iontove napoje, sladeny caj...a kludovy rezim :-)