Zdravim, potrebovala by som poradit, S partnerom sme spolu 8 rokov. Mam 27 on 26. Pristahovala som sa pred 2 rokmi za nim do ineho statu (kde mi je celkom fajn, kedze na svk nie je praca).
Do teraz sme mali krasny vztah, kde mi nic nechybalo, akurat teraz sa to zacalo sypat....
Priatel vzdy inklinoval k marihuane, obcas si zafajcil co som tolerovala, pretoze sme mali nastaveny isty rezim, ktory fungoval a dokazal respektovat ze mi to vadi.
Akurat pred stvrt rokom sa dostal z obycajnej prac. pozicie na riadiacu poziciu, kde ma pod sebou ludi. Dostal sa aj do velkeho tlaku (o com nechce hovorit, lebo viete aky su chlapi).
S travou sa to zacalo zhorsovat neprimerane si zvysil mnozstvo co ja uz prestavam tolerovat. Ked mu poviem ci si neda pauzu tak je nervzny a krici ze ho nepodporujem a ze ma prosil aby som mu teraz (koli praci) povolila viac.Alebo ma vyhovorku, ze mam hormony a preto mi to vadi...
Do istej doby som to chapala, ale teraz pozorujem, ze nedokaze vydrzat den bez travy a ked drzi tak len stale pocuvam o tom narazky....
Ked si neda den, tak bud nevie zaspat (vyhovara sa na nervozitu z prace) alebo rano zvracia (vyhovara sa ze nejedol, lebo mu je divne a tazko na zaludok).
Mam silne podozrenie ze je zavisly a neviem co mam robit lebo vsetko co je na tu temu odmieta, ze to nie je pravda. Mne sa nechce byt s clovekom co ma taketo problemy a je zavisly. Viem je to hnusne lebo sme spolu 8 rokov, ale ja nemozem sa trapit koli takemuto cloveku, co nedokaze robit kompromisy.
Nechapem, preco sa to tak zlomilo, mali sme pravidla bol krasny vztah ale teraz sa to cele po....
Ako by ste riesili situaciu vy? Nechcem ho opustit po tolkom case... :(