Prajem pekný večer.
Za krátku dobu sa chystám na jednu akciu. Ide o niečo ako koncert, ale nedá sa to koncertom príliš nazvať, je to proste akcia, kde sa ľudia zabavia na hudbu, vypočujú si hudbu atď...
Môj problém je ale ten, že som pomerne dosť vystresovaný typ človeka, pri dlhom státí mám ihneď slabé nohy, točí sa mi hlava, vidím rozmazane alebo vôbec, celkovo na takýto druh akcií niesom príliš zvyknutá. Mám z toho rešpekt, chcem si to užiť, uvoľniť sa, ale som v strachu, že čo ak na mňa príde nevoľnosť že mi bude zle, nič nebudem vidieť, čo ak odpadnem, to bude hanba, trapas, zúfalstvo....
Stáť asi dve a pol hodiny na nohách medzi približne 1500 ľuďmi v uzavretom klube kde niet úniku je pre mňa zdroj strachu a akejsi úzkosti. Nebojím sa tých ľudí, bojím sa len a len svojej nevoľnosti, že niekde naozaj odpadnem, že si budem musieť sadnúť a nebude sa dať...Strašne ma to desí, pre túto predstavu ani nespávam, neviem ako to zvládnem...
Budem piť veľa vody, ale ak ten stav na mňa príde ako medzi takým davom ľudí toto zvládnem? Čo ak sa zosypem na zem? Čo ak skolabujem? Bojím sa toho veľmi moc...
Nepoznáte nejakú účinnú prevenciu čo robiť aby som tomuto zabránila a čo robiť ak to na mňa príde?
Berte ohľad že budem v dave medzi skákajúcimi a užívajúcimi ľuďmi, takže naozaj neviem ako si tam pomôžem...
Prosím Vás poraďte..prosím..
ďakujem zo srdca :)