Ahojte, je tu niekto kto ma skúsenosti s upravou medzierky medzi zubami? Ja mam medzierku medzi dvomi hornými prednými zubami. Zaujimalo by ma akou metodou ste si to dali spraviť a odporučania, postrehy, všetko :) Dakujem
Medzierka medzi zubami
Tiez ju mam, a tiez som jeden cas strajkovala ze ju nechcem,.. Tiez som obycajne dievca a nevyzeram ako ta modelka ale po pravde som uz na ju zvyknuta, a ked sa to tak vezme, kvoli nej som vynimocna, ved predsa kolko ludi ma medzeru :) A dokonca mam rovne zuby, takze je to lepsie ako keby som ich mala krive a bez medzery:) Si urcite krasna taka aka si :)
tak si daj strojcek na zuby, nie za zuby, ked si este studentka je to v pohode, nie je to hanba.
no o týchto strojčekoch som si zistovala, ale su velmi cenovo náročné a predsa som len študentka na výške pochadzajuca z normalnej rodiny, asi by som volila nejaku lacnejšiu verziu...čitala som aj o fazetach a pod. len neviem no, zničit si ostatne zuby obrusovaním...
dava sa nato strojcek, dnes su uz aj modernejsie, ktore nevidno a davaju sa za zuby zvnutra /minule sa tymm chvalila truba Andrejka Veresova, ze to nosi /. budu ti tie zuby predne posuvat strojcekom dokopy, tym padom sa vytvori jedna velka medzera na bocnych zuboch , ktora ked bude dostatocne siroka, daju ti tam novy zub - implantat . robili to aj kamoske. ma to super.
Tejto herečke to neskutočne pasuje a ma to dobre upravené, kedže je velmi pekna tak nemá problem ale ja bohužial nevyzeram tak dobre ako ona :/