Dobry den dnes rano som lezal a v tom mi nieco spadlo do oka a strasne ma to zacalo rezat po asi pol hodine to prestalo ale citim to ked žmurkám a dost to reže skúsal som to vyppachovat ale nic nepomaha zda sa mi ze je to akokeby prichytene na viečku. Prosim poradte mi.
Poranené oko
Inak slzil som celkom dosť, niekoľko hodín.
Nemohol by byť napríklad septonex či ako sa to volá ?
Nebolo by od veci ak by Ti to skontroloval lekár, oči máš len dve. Prípadne si kúp v lekárni umelé slzy a 1-2 dni si ich kvapkaj do oka, aby si dostal odtiaľ všetku špinku.
Pred pár minútami som už už chcel ísť na pohotovosť a v tom, zhruba po 5 hodinách bolesti to zrazu prešlo a nič necítim, žiadnu bolesť. Tak dúfam že mi prešlo. Pekný deň vám prajem.
To vôbec netuším ale mohol to byť buď prach čo výril vo vzduchu alebo nejaká smietka pretože nad hlavou som mal preložený rukáv na ktorom niečo mohlo byť.
Nech Ti to niekto skontroluje, či to nie je náhodou mihalnica, vlas, to dokážeš z oka dostať aj sám.
Nevyplachuj to vodou, mohol by si to ešte zhoršiť. K lekárovi!
So zrakom sa radšej nezahrávaj- ak cítiš že tam niečo máš choď ku doktorke. Inak ti nemám ako pomôcť-a čo si myslíš že tam máš?
A este dodám že je to na hornom viečku a žiadnu špinu som nenSiel