Zdielanie o arogantnom a kritizujucom taxikarovi?

Príspevok v téme: Zdielanie o arogantnom a kritizujucom taxikarovi?
abdula

Toto je zazitok o mne a jednom panovi, co soferoval taxik, o nasom konflikte. Protim napiste mi nieco, co Vas napadne.
Zavolala som si dnes vecer taxik 2.krat, lebo ten prvy krat mi taxik usiel, lebo mi to dlho trvalo (beriem to ako prijatelne). Volala som tu istu taxi sluzbu (su vyhodni), ale zmenila som o kusok adresu aj meno (bola to ina dispecerka, nespajala si ma s tou predchadzajucou volajucou ani podla hlasu). Povedala som presne, kde ma taxi prist a ona povedala, ze tam bude o 10 minut. Po 10 minutach som sa od chodnika pred domom presunula k chodniku pri ceste, ziadne taxikarske auto tam nestalo ani neslo, potom necitila som sa tam moc dobre, tak som presla spat na chodnik k domu, a po minute zase naspat, trvalo to asi 2 minuty,a cakala som, az kym mi o dalsich cca 10 minut nezavolali z dispecingu, ze pan to nevie najst, ze ci je tam nejaky podnik, restauracia pre orientaciu. Bol tam, nadiktovala som nazov, a dufala, ze uz dlho cakat nebudem, povedala mi, ze o 3 minuty je tam. Ako som cakala, naraz som ho videla, zastavil niekolko metrov predo mnou, potom presiel popri mne a podniku, pred ktorym som stala a isiel dalej, zastavil az o nielkolko metrov za mnou..to uz som vysla na cestu a cakala, ze sa pozrie do spatneho zrkadla, nech ma uvidi a ze sa ma vratit. Nestalo sa. Bola som v ako tak v ok nalade, vsak sa vrati, podnik s tym menom je len jeden, ked ho predhliadol raz, druhy krat uz ho najde. Zase mi volali z dispecingu,uz preslo dalsich 10 minut,on vraj stoji pred podnikom, ale ked si to ujasnila, zistila, ze pan stoji z druhej strany, aj ked jasne som povedala, ze ja som zo strany od hlavnej cesty. Pocula som, ako mu slecna/pani dispecerka hovori, ze “Povedala som Vam, ze od hlavnej cesty, tak sa tam laskavo presunte.” Zrejme neprijemne, tieto slova pocut ich od kolegyne, vtedy som o tom nerozmyslala. Prisiel o par minut, uz od zakruty isiel krokom, a blikal blikackami. Stala som tento krat na ceste (nie je vidiet z cesty na chodnik, su tam zaparkovane auta) a to, co sa islo diat, bolo absurdne. Kratko som pre istotu zamavala, to uz prisiel na moju uroven, a za volantom vidim starsieho pana,pozdravim a on na mna: “Kde ste? To je hrozne..” a plno dalsich slov, neviem akych, ale ja na to “Cakam Vas tu uz pol hodinu”, lebo on hovoril, ako on chodi dookola a ja vraj som pricina. Uplne nahnevane, az krical na mna, ze som mu nieco urobila. Bola chyba, ze som okrem Dobry den, povedala aj odpoved nanho, resp., ze som hned ako sme sa pochopili, ze patrim k nemu, nesla poza auto a na druhu stranu auta, lebo on by medzitym trochu vychladol, nepotreboval by mi tak nadavat. Takze ked som isla poza auto, bola som uz ranena jeho slovami a nastvata aj ja, a potom ked zase zacal, ze najprv mu poviem adresu, potom ho poslem k podniku X, bla bla, tak som mu uz krikom nieco odpovedala, ako ze ide o stale to iste miesto, alebo ze ja som ho tu cakala. Povedal, ze uz “dvakrat som tu bol”. “Takto sa nevola taxik”. Neviem, ake som mala myslienky, ci som sa chcela branit, alebo kricat nanho podobnym tonom ako on na mna, proste v istej chvili som si pomyslela, ze to nezvladam, a hovorim, ze Ste agresivny, a chcem vystupit. Potom som dodala, ze preto, ze sa necitim s nim dobre. On hned reagoval, ze Vystupte si, vystupte. Akoby uznal, ze mam pravo po tom jeho vystupe odstupit z objednania taxika. Musela som vystupit a moju situaciu riesit, lebo taxik/odvoz som potrebovala. Chcem povedat, ze za prve, podla mna nehovoril pravdu, ked hovoril, ze bol tam dvakrat, lebo by som ho videla, aj ked som 2 minuty na zaciatku isla prec, inak som tam stale bola a videla som ho len jedenkrat. Dvakrat sa minut, to by uz bolo nanic, vsak sme sa mohli vidiet – ja som mohla na seba nejak upozornit, lenze ja som to neurobila, lebo som cakala, ze na dohodnutom mieste zastavi, a on isiel dalej, lebo nevedel, kde to miesto je (ani ked som mu odkazala, ze pri tom podniku X, a podnik X bolo vidiet z cesty). Po druhe chcem povedat, aj keby tam bol trikrat, ja predsa nemam povinnost zavolany taxik stopovat! Preto som nestala na ceste, ale na chodniku, ktory bol tak zastavany autami, ze nanho z cesty nebolo vidiet.
Stalo sa mi teda, ze pri tom, co mi ten pan z taxiku hovoril, mi bolo tak neprijemne, ze som musela ukoncit moju sotva zacatu spolupracu s nim, a opustit auto. Co znamenalo problem, samozrejme, ale o tom toto zdielanie nema byt, ma to byt ako zaujimavost, co sa mi stala.
Jemu sa stalo, ze na mna bol arogantny a utociaci, kedze bol sam zrejme zahnany do kuta.

0vecka

neni to biela macka?? ona mala podobne problemy... ja by som s nim tiez asi nesiel ak by som nemusel ale uz by som ho nejako neriesil a urcite nie na nete ..

Jhv

On ti povedal aby si vystupila, nie preto zeby uznal ze mas pravdu, ale preto ze uz ta nemohol ani pocuvat ani vidiet. Skoda benzinu

Prezyvka055

Mna napriklad uplne staci toto aby som si urobil nejaky obraz o tebe:

Zavolala som si dnes vecer taxik 2.krat, lebo ten prvy krat mi taxik usiel, lebo mi to dlho trvalo