Prosim napiste mi aky je to pocit byt zalubeny pre vas......neviem ale asi som sa teraz zalubila, ale neviem ci je to len taky "osial" ktory po chvili vyprcha alebo je to skutocna laska..
Ake je to byt zalubeny??
Ale ta je tu este jeden detail, ze on ma babu.... ale ja som skor taky tip, ze radsej sa mu do vztahu pchat nebudem, ked je stastny tak ako je ..
Robim spravne alebo nie??
A aky je to pocit? Tak to je nieco super,ked nemyslis na nic ine len na neho,nikoho nevidis,len jeho a strasne ti zalezi na tom,aby si ho spravila stastnym a ak konecne povies,ze si nasla otca svojich deti.... A je to blbe,ale ked nerobite nic,len tak sedite,nerozpravate sa a predsa sa citis super.
To len po case zistis,ci to je skutocna laska,alebo len take vzplanutie. Ked vidíš chyby to je len dobre,ale zase ake? Tes sa tomu,ze teraz si stastna a nemysli na buducnost. Ked jedna laska odide pride druha. Ked zostane,tak zostane:))
Tak v mojom pripade by s dalo aj povdat, ze som si uz vsimla aj jeho chybick al emne to nejko vobec nevadi.... lebo je aj tak uuzasne uuzasny
Ako vravi elablue. Osial je, ak si myslis, ze dotycny/a je dokonala/y. Prave zalubenie je aj o zlych strankach. Tie pocity okolo, sa vsak nedaju opisat, pretoze to ma svoj priebeh a ten je dlhy
Alenka ked sa zalubis tak na toho dotycneho neustale myslis a strasne ti chyba ked spolu nie ste,nevies sa dockat kedy ho opat uvidis...
No a to ci to bude prava laska tak to preveri az cas.Najskor sa clovek zamiluje a lieta v oblakoch.Potom postupom casu na svojom dovtedy dokonalom partnerovi zacne nachadzat aj chyby a az ked sa ich nauci axceptovat tak vtedy mozno povedat ze to nebol len osial ale ze je to naozaj laska.Vtedy ked ho lubis takeho aky je aj s jeho zlymi vlastnostami.
Dajte si spolu sex a hned zistis ci si zalubena alebo nie.a potom napis akeho ho ma velkeho:D
to ci si zalubena musis vediet hned na prvy sup, resp. ked sa zalubis, vies, ze zalubena si, proste je to tak.
To ci je to skutocna laska zistis az nesqor, ked zalubenost vyprcha..po par mesiacoch, ak ste spolu cast ;)
ty vole,to čo je za otázka?? To musis sama vedieť,či si zaľúbená,nikto ti nepovie či si,alebo niesi... a na to sa dá veľmi ľahko prísť,len porozmýšlaj