Ake je to byt zalubeny??

stanley

Nedá sa to napísať...sorry. Choď do nejakého podniku s kamarátmi, chodievajte ale pravidelne a tam sa Ti isto podarí zistiť, aké to je....ono to príde, len sa nemôžeš báť!!! Ten pocit je super...ja som zaľúbený, hoci sme už týždeň obaja single :-(((((

jeanette

boze..realita je ina uplne aj ked zamilovanost je nieoc prekrasne :)...lenze to len tak lahko neide nic neide tak LAHKO ...ach

jeanette

heh tak to bude urcite osial :) pretoze kedze si napsiala teraz....tak to je len zaciatok:D moja....bud budes verit ze si ... a potom budes v pi... z toho al. si uvedomis ze nic nieje take ako sa zda:P

mirka212

ked ti srdce bije rychlejsie ked si s tym clovekom, nemozes na nic ine mysliet ako naneho. a ked nanho myslis, tak sa usmievas, zrazu je vsetko krasne a ty by si chcela zastavit cas. No je to strasne super. Prave nieco take prezivam :-)

iv4

zalubenost je chemicka reakcia,ktoru spusti nejaky clovek,dajme tomu opacneho pohlavia,tvoje telo ti vravi ze po nom strasne tuzis a chces mat s nim sex a chces ho vlastnit.to je moje neromanticke,pragmaticke,suche,krute vysvetlenie...

galita

Medzi zalubenostou a utrpením je velmi úzka hranica.. Ja som zalubena 4 roky. On nemože byt bezomna ja bez neho a predsa nie sme spolu.. je to zložite.. lubim ho viac než seba */človek od prirody lubi najviac seba - pud sebazáchovy/... lubim na nom všetky jeho chyby a vždy ked sa na niečom pochytime tak ho mam ešte radšej;-D non - stop na neho myslim.. predstavujem si ho... /ten človek mi urobil raj zo života/ prvý krát som zistila čo to je láska.. už bolo aj také že sme sa nebavili 4 mesiace :-D a lubila som ho rovnako.. nexodime spolu... sme zvláštny prípad ktorý, nechápe nikto okolo nas... nikto... preskakali sme toho už dost vela.. vždy stoji pri mne.. aj ja pri nom.. hodiny sa rozpravame.. a niekedy iba tak spolu sme..relaxujeme.. vo všetkom si rozumieme.. :-D je to zložite medzi nami... ale moja laska stale rastie.. a je krajšia.. až sa toho bojim.. takže.. láska = utrpenie... ale zvláštny druh utrpenia.. :-D preto to ludi tak pritahuje :-D

Johny5

laska..he...sak to je tak,niekoho poznas tyzden a neves bezneho zit,to je osial,ale ked niekoho poznas viac ako mesiac a poznas ho dobre,tak to zacina byt laska.ak by si za toho cloveka obetovala vsetko,tiez je to laska