Ahojte... chcela by som sa vás spýtať, či nepoznáte niečo ako online psychitricku poradnu? Viem, ze nie som celkom zdravá ale nemám na to, aby som sla k normalnemu psychitrovi. Navyše moja rodina, by to vzala tak, že im robím hanbu. Ďakujem za pomoc.
Psychické problémy
Ahoj Lills
Je ta stranka online ipcko.sk tusim.
Kludne ak chces ja si s tebou rad popisem, moj kontakt je ateven@pokec.sk .
Z toho co pises je jasne ze sa nachadzas v zlej rodine. Takze ti mozem pomoct si to uvedomit, vnimat Zivot a podporit ta v radostnom ziti ! :)
(hovoria ti ludia ktori ziju temnom ze sama si temna (z tade mas ten nazor ze si pokazena) a samozrejme ze cim budes viac dobra tym viac ta budu nicit (napr. ta budu nicit za to ze hladas pomoc)..... zlo je ako cierna diera - znici seba ako vsetko okolo seba, su ako atentátnici.
Ono v podstate tym ze mas volu na zmenu ti su poskytnute nastroje a budu poskytnute dalsie :)
Robre robis co robis Lills. V postupom casu uvidis tieto svoje male rozhodnutia ako obrovska zmena zivota ktoru si uz zacala.
Ak chces Lills kludne napis, pekny vecer ti prajem.
ahoj Lills myslim,ze sa nemas coho bat ,navstiv psychiatra alebo psychotetapeuta,ja neplatim vobec nic,ak si myslela ze nemas na psychiatra po financnej stranke.Ale rozumiem ti ze rodina by ta nechapala,ja som na tom tak isto,liecim sa ale nikomu z rodiny som o tom nepovedala,neviem ake mas problemy ale na on line psychologa by som sa velmi nespoliehala,mne pri prvej navsteve dala doktorka par testov a i vdaka nim vedela aky zavazny je moj problem,uz po prvej navsteve som sa citila lepsie ale mavam aj horsie dni.Tesim sa na kazdu navstevu pretoze viem ze som stale blizsie a blizsie k vylieceniu.Drzim ti palce!