Dobry den prajem
Pred asi tromi mesiacmi som si objavila na intimnych miestach take biele bodky, ktore sa podobali na hnisave vyrazky. Isla som za gynekologom, on tam na zaciatku nic nevedel najst, az neskor ich nasiel a zhodnotil ze sa jedna o genitalne bradavice - kondylomy. Povedal ze zatial to nijako liecit nejde, ze mam pockat tri mesiace a ak do dovtedy nezmizne, tak mam prist za nim, ze on mi to chirurgicky odstrani.
Lenze celkovo mi ten pristup gynekologa nevonal, tak som sa prehlasila ku inej doktorke. Ja sama si sledujem stav tych kondylomov, stale tam su, v nezmenenej velkosti. Dnes som isla k tej novej gynekologicke, ktora ma prehliadla a skonstatovala ze nic nenasla. Ja ale viem ze tie bodky tam mam, len mi nejde do hlavy ze gynekologicka si to nevsimla, hlavne ked tvrdila ze ma dokladne prehliadla. Je pravda, ze si tie kondylomy nevsimla, alebo ich videla a nepovazovala ich za nic dolezite? Aj som jej to presne chcela ukazat, alebo ju aspon nasmerovat k tomu miestu, ale nechcem sa profesionalom starat do prace. Co si o tom myslite? Bolo to vysetrenie naozaj take ze sa nemusim bat, alebo naozaj tie bradavice prehliadla?
Dakujem za odpoved.
Genitálne bradavice, chyba?
Condylomy su len vonkajsie prejavy roznyc virusov typu HPV. Tieto robia skody aj zvnutra, , na mieastach kde sa to neprejavuje ako condylomy. A kedze niekrore s tychto viralnych nakaz mozu viest aj k rakovine a inym poskodenim tela, tak si treba zvysit v prvom rade viralnu imunitu celeho tela a tym ich potlacit natolko, ze skody co pachaju su minimalne.
Kedze je coraz viac virusov okolo nas aj v nas, doporucujem kazdemu si Zvysit viralnu imunitu, ako na to pozri cez google.sk pod rng herpes. Tam mam uvedene hromadu antiviralnych z ktorych odporucam brat niekolko a po case obmienat.
A hlavne mala by si si nechať vyšetriť imunitný systém a na pohlavné choroby. Pomohla som ti teraz?
A čo si odo mňa očakávala? Však som písala že musíš posilniť imunitu a bez chir.odstranenia sa nezbavis. Ne píšeš koľko máš rokov a či si žiješ sexuálne možno si sa nakazila od chlapa. Jedine čo ti pomôže je aj odstránenie s krémom ktorý treba kúpiť v lekarni a ako som ti už písala mala by si ist ku dermatologicke čo to tu nie je pomoc?
Shayleen: No, to si mi dáko nepomohla. Ja viem, že sa s tým nesranduje, ale hádam nebudem ešte ja gynekologičke tam rukami ukazovať keď ona ma prehliada. Čo mám ako podľa teba robiť? Pôjdem tam možno zas, a zase nič neuvidí? Irituje ma ten fakt že niektorí ľudia si ani neuvedomujú čo píšu, namiesto toho tu píšu ako sa toho zbavili oni.
Ano zbavila si sa toho laserom...a čo z toho vyplýva, resp. aký to má súvis s tým čo tu píšem ja?
S kondylomami sa nesranduje. Ono sa to môže aj do maternice rozšíriť. Čudujem sa tej novej že si nič nevšimla. Mala som to sama a my to odstraňovali laserom. Skus posilniť imunitu a pozoruje to. Keď tam zbadá zväčšenie tak ihneď ku lekárovi najlepšie ku dermatológovi
Nikto?